Κάτοικοι κατά εταιρείας κινητής τηλεφωνίας και στο βάθος η εγκατάσταση κεραίας

0
kinitopoihsh katoikwn

Η  ειρηνική πορεία διέσχισε τους οδούς Δραγατσανίου , Αχαιών , Χρυσοστόμου Σμύρνης και Δερβενακίων και φυσικά υπήρχε και ολιγόλεπτη στάση που πραγματοποιήθηκε κάτω από το τριώροφο κτίριο των οδών Ολυμπίας& Θήρας όπου πρόκειται να γίνει εγκατάσταση της  επικείμενης κεραίας κινητής τηλεφωνίας .
Σε όλη την περίοδο της διαδήλωσης ακούγονταν συνθήματα από τους κατοίκους όπως : Έξω οι κεραίες, από την γειτονιά  μας,  δεν θέλουμε καρκίνο,  στα παιδιά μας .

Εκτός από τους εκατοντάδες πολίτες που έδωσαν παρών στην εκδήλωση επίσης,   τίμησαν με την παρουσία τους οι :  κ.  Μαργαρίτα Λούζη μέλος του Ε.Π.Α.Μ Αγίας Παρασκευής ,   κ. Μαύρη Καππάτου από το  κίνημα δεν πληρώνω , τα  Μέλη του Δικτύου Αλληλεγγύης  Αγίας Παρασκευής, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Παρασκευής  κ. Κώστας Τσιάμπας , ο Γραμματέας του ΙΝΚΑ/Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος και Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Άγιας Παρασκευής  κ. Φώτης Αλεξόπουλος , η κ. Δήμητρα Αράπογλου Υποψήφια Β Αθηνών με την Νέα Δημοκρατία κ.λ.π 
Επόμενη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας ορίστηκε για την Τετάρτη 21/1/2015 και ώρα 14.00 μ.μ έξω από το οίκημα της οδού θήρας και Ολυμπίας .

Η Επιτροπή Κατοίκων Κοντόπευκου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση