Και πάλι ο Γιάννης Γουργούλης στη «Συμμαχία Ευθύνης».

0
giannakopoulos 2014

Ανακοίνωση εξέδωσε η παράταξη «Συμμαχία Ευθύνης» μέσω της οποίας ενημερώνει για το «νέο ξεκίνημα» της παράταξης που μετά την αποχώρηση του Γιάννη Μυλωνάκη και την προσχώρηση (ξανά) του Γιάννη Γουργούλη – από την παράταξη του κ. Βασίλη Ζορμπά – προέβη σε ανασύνταξη της διοικητικής της δομής.
Αναλυτικότερα αναφέρονται τα εξής:
«Ανανέωση στελεχών, ανασύνταξη δυνάμεων, αναδιοργάνωση  στο πρόγραμμα δράσης και νέο  ξεκίνημα για την Δημοτική μας Παράταξη Συμμαχία Ευθύνης με επικεφαλής πάντα τον π. Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Βασίλη Γιαννακόπουλο.
Ο απολογισμός του έργου της Δημοτικής Αρχής – στη μέση της θητείας της – και η εκλογή Συντονιστικής Γραμματείας, ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν στη Γενική Συνέλευση των μελών της Δημοτικής Παράταξης Συμμαχία Ευθύνης, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Έντονη κριτική ασκήθηκε στη Δημοτική Αρχή, που χαρακτηρίστηκε αλαζονική, αναποτελεσματική, κατώτερη των περιστάσεων.
Ομόφωνα διαπιστώθηκε, ότι δεν έχει προσφέρει κανένα ουσιαστικό έργο στη πόλη, ούτε καν έχει οραματιστεί και σχεδιάσει κάποιο, όπως αυτά, που  επί Δημαρχίας Βασίλη Γιαννακόπουλου είχαν ξεκινήσει, πραγματοποιηθεί ή ολοκληρώθηκαν, όπως η Αγίου Ιωάννου, η ολοκλήρωση του μεγάλου αγωγού ομβρίων υδάτων στην Πατριάρχου Γρηγορίου και Ελευθερίου Βενιζέλου, η δημοπράτηση των πεζοδρομίων των οδών Κυκλάδων, Σολωμού με την εξασφάλιση 2.500.000 ευρώ, η αλλαγή της φυσιογνωμίας στο Κοντόπευκο με το μεγάλο έργο της ανάπλασης των 8 χιλιομέτρων που μελετήθηκε, διεκδικήθηκε και χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια, επί των ημερών της θητείας του Βασίλη Γιαννακόπουλου και των συνεργατών του.
Ακόμα, όπως τονίστηκε στη Γενική Συνέλευση, η σημερινή Δημοτική Αρχή, δεν στάθηκε ικανή μέχρι σήμερα να συσπειρώσει το Δημοτικό Συμβούλιο σε τρόπο ώστε να διεκδικήσει δυναμικά από την Κυβέρνηση Τσίπρα ή από την Περιφέρεια χρηματοδοτήσεις έργων κοινής ωφέλειας για τους συμπολίτες μας.
Στη συνέχεια, ορίστηκαν τα πρόσωπα που θα εκπροσωπούν εφεξής την Δημοτική Παράταξη Συμμαχία Ευθύνης στα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου και τα μέλη της Συντονιστικής Γραμματείας.
Οι συμπολίτες μας, που θα συμμετέχουν στα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου, είναι:

Γιάννης Αρβανιτάκης , Αναστάσιος Μίχας  (ΠΑΙΣΔΑΠ).

Κώστας  Κρητικίδης,  Γιάννης Γουργούλης,  Βάσω Μπουρογιάννης,  Βάσια Αβδελά (ΠΑΟΔΑΠ)

Ιωάννα Κουτσουρά,  Βάνα Τσούτσουρα,  Γωγώ Δήμου,  Άντα Κεραμιδά ( Δημοτική Βιβλιοθήκη )

Άννα Γάκη,  Πολέτα Πολίτη, Γιώργος Ρηγόπουλος Αγγελική  Σκοτιδά,  Παναγιώτης  Κωσταντάκης (Σχολική και Κοινωνική Επιτροπή).

Συντονιστική  Γραμματεία
Νίκος Σαραντεας,  Γιώργος Παπαβασιλείου,  Δημήτρης Γκότσης,  Μάχη Δαρμή και  Γιάννης Μπάνος.
Τα μέλη της Συντονιστικής,  μαζί με τον επικεφαλής  της Δημοτικής Παράταξης Βασίλη Γιαννακόπουλο, θα συγκληθούν εντός των προσεχών ημερών για να καθορίσουν την περαιτέρω πορεία και να προγραμματίσουν τις μελλοντικές εκδηλώσεις της Δημοτικής Παράταξης.