Καλό ταξίδι Ροζάνα Παπαμακαρίου – Κουβοπούλου

0

 

Γιάννης Σταθόπουλος: Καλό ταξίδι, Ροζάννα μας

Η αιφνίδια απώλεια μιας εκλεκτής κυρίας της πόλης, της κ. Ροζάννας Παπαμακαρίου-Κουβοπούλου, έχει λυπήσει βαθύτατα όλους μας και όλη την Αγία Παρασκευή. Άξια υπάλληλος, άξια οικογενειάρχης και μάνα, υπηρέτησε το Δήμο Αγίας Παρασκευής με αίσθημα ευθύνης και συνέπεια επί πολλά χρόνια.
Συλλυπούμεθα το σύζυγό της κ. Κώστα Κουβόπουλο, Δημοτικό Σύμβουλο με πολλές θητείες, και τα δυο τους παιδιά. Θα την θυμόμαστε πάντα.

Βασίλης Ζορμπάς: Δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια!
Είμαι βαθιά συγκλονισμένος από τον ξαφνικό θάνατο της συζύγου του Κώστα Κουβόπουλου. Της αγαπητής σε όλους μας, της ευγενικής, της φιλικής προς όλους και πάντα χαμογελαστής Ροζάνας.
Αγαπητέ φίλε Κώστα, δέξου τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια για την απώλεια της αγαπημένης σου συζύγου. Εύχομαι ο Θεός να την αναπαύσει στην αγκαλιά Του και να δίνει σε σένα και την οικογένειά σου δύναμη και κουράγιο. Αιωνία της η μνήμη.

Ανδρέας Γκιζιώτης: Τα ειλικρινά μου συλλυπητήρια στον Κώστα Κουβόπουλο
Με θλίψη πληροφορηθήκαμε τον αναπάντεχο θάνατο της Ροζάνας Κουβοπούλου, πρώην στελέχους των υπηρεσιών του Δήμου μας. Τα ειλικρινά μου συλλυπητήρια στον Κώστα Κουβόπουλο και την οικογένειά τους. Θα την θυμόμαστε πάντα με το χαμόγελο και την κοινωνικότητα που την διέκρινε.  

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση