ΚΑΠΗ Αγίας Παρασκευής: Εκδηλώσεις Απριλίου 2017

0

Τα ΚΑΠΗ του Δήμου Αγίας Παρασκευής ενημερώνουν ότι το πρόγραμμα των εκδηλώσεων τους για τον Απρίλιο 2017 έχει ως εξής:

Δευτέρα 3 Απριλίου 8:00πμ – 9:00πμ, στο Α’ ΚΑΠΗ(Γούναρη 30): Εξέταση σακχάρου αίματος για προληπτικό έλεγχο. Όσοι ενδιαφέρονται, παρακαλούνται να είναι νηστικοί.
Τρίτη 4 Απριλίου 11:00πμ, στο Α’ ΚΑΠΗ: Ημερίδα Ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του Κέντρου Πρόληψης (ΚΕΠ) Υγείας με θέμα: «Αγωγή υγείας για τη Σύγχρονη Γυναίκα». Η Ημερίδα διεξάγεται από το Δήμο Αγίας Παρασκευής και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, σε συνεργασία με την Γ’ Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Τετάρτη 5 Απριλίου10:00πμ: Η ομάδα Ζεύξης και Αλληλεγγύης μεταξύ των Γενεών του Β’ ΚΑΠΗ(Μπουμπουλίνας 15, Τσακός) θα υποδεχθεί τον Ζ’ Νηπιακό Σταθμό στο ΚΑΠΗ, όπου οι κυρίες θα ζυμώσουν πασχαλινά Λαζαράκια με τους μικρούς τους φίλους.
Πέμπτη 6 Απριλίου Πασχαλινές Εορταγορές, 9:00πμ – 1:00μμ στο Β’ και 5:00μμ – 8:00μμ στο Α’ ΚΑΠΗ, όπου θα διατεθούν κατασκευές και πασχαλινά κουλουράκια από τις Ομάδες Κατασκευών και Ζαχαροπλαστικής.
Τετάρτη 26 Απριλίου 7:00μμ ,στο θέατρο του Αμερικανικού Κολλεγίου: Η θεατρική ομάδα του ΚΑΠΗ «Ο Θίασος των Ήντα» παρουσιάζει, σε σκηνοθεσία Πηνελόπης Πιτσούλη, τη σατιρική επιθεώρηση του Γιώργου Χασάπογλου «Καραγκιόζη βάλε πλάτη για να ζήσουν οι χορτάτοι», που πραγματεύεται με πολύ χιούμορ και κριτικό ύφος την καθημερινότητα που όλοι βιώνουμε σήμερα.
Στην είσοδο του θεάτρου, που θα είναι ελεύθερη, θα συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διάρκειας (π.χ. λάδι, όσπρια, γάλα, κ.ά.) για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αγίας Παρασκευής..
Πέμπτη 27 Απριλίου 10:00πμ, στο Α’ ΚΑΠΗ: Ομιλία με θέμα: «Δυσφαγία – Δυσκολίες κατάποσης ενηλίκων» από τις Λογοπαθολόγους – Λογοθεραπεύτριες κ. Σύλα Πέτρου και Βασιλική Ζαρναβέλη. Μετά την ομιλία θα πραγματοποιηθούν δωρεάν αξιολογήσεις κατάποσης σε όποιον το επιθυμεί.