Καταγγελία από τον Γ. Δάβαρη σχετικά με τα έργα στην οδό Αγ. Ιωάννου

0
ag.ioannoy 2013 02

ag.ioannoy 2013 02
Αποφάσεις που πήρε αυταρχικά, χωρίς καμία διαβούλευση, κόντρα σε κάθε έννοια δικαίου καθώς ο κ. Δήμαρχος ήταν ο κύριος υποστηρικτής των θέσεων μου. Θέσεων που είχαν εκφραστεί παραλλήλως σχεδόν ομοίως και από πολλούς φορείς (Βλέπε Σύλλογος Αγίου Ιωάννου, Ε.Ν.Ε.Β.Α.Π.) αλλά και δημότες.
Και αυτός με την σειρά του πράττει τα ίδια λάθη, κόβει την κυκλοφορία σε κομμάτια που δεν εκτελούνται έργα. Όμως τότε ήταν αντιπολίτευση. Θα ήθελα να ήξερα αν σήμερα ζητάει συγνώμη από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή για τις ενστάσεις του τότε! Και την υποστήριξη του στις θέσεις μας!
Βεβαίως πήρε γενναίες αποφάσεις για το καλό μας (όπως όλοι οι έχοντες εξουσία) χωρίς να αντιλαμβάνεται το κακό που προξενεί σε μία σειρά επιχειρήσεων.
Σας ευχαριστώ κ. Δήμαρχε που κάνατε την Αγία Ιωάννου από δρόμο γεμάτο ζωή και εμπορική κίνηση σε δρόμο της δεκαετίας του ’60 χωρίς ζωή, χωρίς κίνηση αλλά και γεμάτη πολυκατοικίες για να τιμωρούνται όσοι κατοικούν σε αυτές με το να κάνουν βόλτες και όσους επιχειρούν, ανάλογα με τις ορέξεις του εργολάβου περί ασφάλειας.
Ναι ξέρω εσείς νίπτεται τας χείρας σας

Ένας Δημότης
Γ. Δάβαρης

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση