Καταγγελίες του Δημήτρη Κονταξή για «τρωτά σημεία» και η «ομερτά» στο Δήμο Αγίας Παρασκευής για την ανάθεση «Γιαβασείου»

0
kontaksis dimitris

 Στη συνέχεια ο κ. Κονταξής δήλωσε ότι η απευθείας ανάθεση που είχε γίνει με εντολή του Βασίλη Ζορμπά το καλοκαίρι του 2013, μήνα Αύγουστο, είχε «τρωτά σημεία» γνωστοποιώντας  στο Σώμα, ότι γνωστός του που είχε αναλάβει αντίστοιχες εργασίες αναστήλωσης και σ’ άλλα κτίρια του κέντρου της Αθήνας όπου βρίσκεται το «Γιαβάσειο», όταν τηλεφωνούσε στις υπηρεσίες του Δήμου για να μάθει πληροφορίες με σκοπό να δώσει προσφορά – και πριν ανακοινωθεί επίσημα ο ανάδοχος – του απαντούσαν ότι «δεν χρειάζεται να στείλει» και του έκλειναν το τηλέφωνο!!!
Από την πλευρά του ο π. δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς είπε χαρακτηριστικά : «Είναι σοβαρό το ζήτημα που θέτει ο κ. Κονταξής… και θα πρέπει  ο νέος δήμαρχος να το διερευνήσει και να ενημερώσει το Σώμα (sic)!».
Με απορία τον κοίταξε ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος που προφανώς όπως όλοι στην αίθουσα περίμενε κάποια εξήγηση από τον π. δήμαρχο ενώ απάντησε ότι ναι μεν θα το διερευνήσει αλλά εκτός του παραδείγματος του κ. Κονταξή υπήρχαν κι άλλες αναφορές παρόμοιων περιστατικών !
Το όνομα του «γνωστού» του κ. Κονταξή δεν ειπώθηκε , παρότι ο τελευταίος δήλωσε ότι δεν είχε πρόβλημα να το αναφέρει,  ωστόσο ο κ. Σταθόπουλος συμβούλεψε να μην αναφερθούν ακόμα ονόματα.  
Οψόμεθα…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση