Κατερίνα Τσιούφη- Γιαγή : Ανοιχτή δήλωση υποστήριξης του Γιάννη Σταθόπουλου

0

Κατερίνα Τσιούφη- Γιαγή : Ανοιχτή δήλωση υποστήριξης του Γιάννη Σταθόπουλου και της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης “Νίκη των Πολιτών Αγ. Παρασκευής”

Δημοτικές εκλογές Μάιος 2014 και λίγες ώρες πριν την καθοριστική μας ψήφο για την αναγκαία αλλαγή πορείας στη διοίκηση του Δήμου, κατ’ επέκταση και των αναγκών της καθημερινότητας των πολιτών, της αναβάθμισης και της ενίσχυσης της ποιότητας ζωής κρίνω απαραίτητο να γνωστοποιήσω ευρύτερα – με αφορμή καλοπροαίρετα σχόλια και απορίες- γιατί δεν είμαι υποψ. δημοτική σύμβουλος.
Οι αυξημένες εργασιακές μου υποχρεώσεις, δεν θα μου ‘‘επέτρεπαν’’ να αφοσιωθώ στο βαθμό που οι περισσότεροι/ες που με γνωρίζετε αφιερώνω όταν ασχολούμαι και διεκπεραιώνω. Τα ζητήματα και τα προβλήματα χρειάζονται κόπο και χρόνο των οποίων δεν φείδομαι όταν αναλαμβάνω. Εκτιμώντας πως τούτη τη χρονική περίοδο, δεν θα μπορούσα να είμαι στην πρώτη γραμμή, μένοντας συνεπής στις αρχές που με διέπουν δεν είμαι υποψήφια.
Είμαι όμως παρούσα και μπροστά στο ‘‘στόχο’’ για τις αλλαγές, που έχουμε υποχρέωση πλέον ως δημότες να προκύψουν στο Δήμο και στην πόλη μας, απλά από άλλο σημείο. Στηρίζω όπως όταν ξεκινήσαμε σχεδόν 20 χρόνια τώρα και αγωνίζομαι με εμπιστοσύνη δίπλα στον Γιάννη Σταθόπουλο,γιατρό υποψ. Δήμαρχο και τα μέλη της “Νίκης των Πολιτών”.
Υποστηρίζω και εύχομαι την “Νίκη των Πολιτών”, αυτή την πολυσυλλεκτική Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση και ζητώ από τους φίλους και συνδημότες/τισσες που με εμπιστεύτηκαν και με ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, οι ψήφοι να είναι πάλι εδώ. Για την κοινωνία των πολιτών και των προοδευτικών συλλογικών πρωτοβουλιών, για την αξιοποίηση και την δημιουργικότητα του ανθρώπινου δυναμικού της, τη στήριξη του κοινωνικού κράτους την αναβάθμιση και την οικολογική ευαισθητοποίηση για το μέλλον και των νέων γενιών. Θέλουμε να κάνουμε την Αγία Παρασκευή καλύτερη και χρειαζόμαστε τη δύναμη που θα μας δώσετε για να μπορέσουμε να το κάνουμε.
Την Κυριακή ραντεβού με την “Νίκη των Πολιτών”.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση
Κατερίνα Τσιούφη- Γιαγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση