Κοινή εκδήλωση της «Νίκης» και του ΑΡΓΩ» για τα ναρκωτικά

0
argo2

argo2Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Ιουνίου με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η εκδήλωση της «ΝΙΚΗΣ των Πολιτών» σε συνεργασία με το Διαδημοτικό Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων «ΑΡΓΩ» (Δήμοι Αγίας Παρασκευής και Παπάγου-Χολαργού) για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών στο 3ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής.

«Η Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, μας δίνει την ευκαιρία όχι μόνο να συζητήσουμε για τις εξαρτήσεις, αλλά παράλληλα να αναδείξουμε την δράση και την σημασία του ΑΡΓΩ, ενός σπουδαίου Κέντρου Πρόληψης που παράγει μεγάλο έργο από 15ετίας όταν και ιδρύθηκε», ανέφερε στην έναρξη της εκδήλωσης ο Γιάννης Σταθόπουλος, Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής από 1ης Σεπτεμβρίου.

Με συντονίστρια τη φιλόλογο Γεωργία Πίσπα και ομιλητή τον επιστημονικό Διευθυντή του ΑΡΓΩ Χάρη Καραμπέτσο, ψυχίατρο Παιδιών και Εφήβων, που ανέπτυξε το θέμα «Εξαρτήσεις, ναρκωτικά και νέοι εθισμοί: Internet και τζόγος», ακολούθησε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με συμμετοχή πολλών παρευρισκόμενων.

Σημειώνουμε ότι το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας, βρίσκεται στα σύνορα Αγ. Παρασκευής και Χολαργού στην οδό Εθν. Αντιστάσεως 52, δίπλα στο 5ο Γυμνάσιο Αγ. Παρασκευής στον Τσακό (τηλ. 210-6561466 και 210-6520505).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση