Κοινωνικό Ιατρείο με πρωτοβουλία πολιτών

0

H στέρηση των υπηρεσιών υγείας, σε πολλές περιπτώσεις, καταλήγει στο θάνατο .Δραματική είναι επίσης η κατάσταση των παιδιών, που οι γονείς τους είναι άνεργοι ή παιδιών με ένα μόνο ανασφάλιστο γονέα. Όπως καλά γνωρίζετε, αυξάνονται τα φαινόμενα των ψυχολογικών διαταραχών, οι αυτοκτονίες, η καταφυγή στα ναρκωτικά, το αλκοόλ, ενώ το λεγόμενο ΕΣΥ βρίσκεται σε διαδικασία ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ.
 
Η ΑΜΕΣΗ ίδρυση ενός ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ- ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ, που θα στηρίζεται στην εθελοντική βοήθεια, γιατρών, φαρμακείων , νοσηλευτών και άλλων συμπολιτών μας και το οποίο θα εξασφαλίσει την υποστήριξη των Δήμων , άλλων φορέων και οργανώσεων, προβάλλει όχι μόνο ως μια ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ,  αλλά και  ως ΑΜΕΣΟ ΚΑΘΗΚΟΝ όλης της δημοκρατικής κοινότητας στο Βύρωνα. Το έργο αυτό έχει ήδη αρχίσει να οργανώνεται. Το κοινωνικό ιατρείο , θα καλύπτει μια ευρύτερη περιοχή όπως λχ Βύρωνα, Υμηττού, Καισαριανής, Ιλισίων Γουδιού, Ζωγράφου, Χολαργού, Παπάγου, αλλά και κάθε πολίτη που θα ζητήσει την βοήθεια του ανεξάρτητα από τόπο κατοικίας

Σας καλούμε να στηρίξετε και να πλαισιώσετε την επιτροπή της Πρωτοβουλίας για την ίδρυση ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ με κέντρο τον Βύρωνα. Χρειαζόμαστε την μαζικότητα, τη δημοκρατική συλλογικότητα, την παρουσία, την συμμετοχή όλων. Έχουμε εμπιστοσύνη στις παραδόσεις του λαού μας . Όλοι μπορούμε να δώσουμε αυτό που μας επιτρέπουν οι συνθήκες και κυρίως η φλόγα του αγώνα για μια άλλη κοινωνία συναδέλφωσης και δικαιοσύνης.

Ζητάμε:
1. Να δοθεί από τη κυβέρνηση σε όλους τους άνεργους και άπορους πολίτες το δικαίωμα στην ιατρική, νοσοκομειακή και φαρμακευτική περίθαλψη.
2. Πλήρης λειτουργία του ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΒΥΡΩΝΑ.
3. Καταγραφή από την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΒΥΡΩΝΑ όλων των άπορων οικογενειών του Δήμου. 4. Καταγραφή όλων των μονογονεϊκών οικογενειών 5. Καταγραφή από τούς Δήμους των περιστατικών παιδιών που υποσιτίζονται ή αντιμετωπίζουν άλλα σοβαρά συγγενή προβλήματα!

Καλούμε όλους τους πολίτες του Βύρωνα να στηρίξουνε την προσπάθεια της ίδρυσης του Κοινωνικού Ιατρείου και Φαρμακείου και να βοηθήσουν στην λειτουργία του με όποιο τρόπο θα μπορούσε ο καθένας. Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ 6977 – 747431, 210 – 76. 28. 209 , Ελλησπόντου 12, Βύρωνας. Ηλ. ταχυδρομείο Egmont1937@gmail.com.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση