Προσεχείς εκδηλώσεις κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας.

0

Η χρονική περίοδος που οι εκδηλώσεις κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας διαδέχονται η μία την άλλη είναι αυτή που διανύουμε και περιλαμβάνει περίπου τον μισό Ιανουάριο και όλο το Φεβρουάριο κάθε έτους.
Για όσους ενδιαφέρονται παρακάτω θα βρείτε τις αντίστοιχες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο άμεσο μέλλον :

“Νίκη για την Αγία Παρασκευή”
Ο Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής» Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος και η Γραμματεία της Κίνησης

σας προσκαλούν σε εκδήλωση-κοπή πίτας για το έτος 2018 την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018, 6:30μμ στο αμφιθέατρο του «Δημόκριτου» (Πατρ. Γρηγορίου Ε΄ και Νεαπόλεως 27).

Στην εκδήλωση θα γίνει ομιλία του Δήμαρχου Ι. Σταθόπουλου με τίτλο: «ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ». Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με καλή μουσική και κεράσματα. Η παρουσία σας θα μας δώσει μεγάλη χαρά.

“Αγία Παρασκευή η πόλη μας”

Ευχόμενοι χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους, έχουμε την χαρά να σας προσκαλέσουμε στην κοπή της Βασιλόπιτας της παράταξής μας, την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 9 μ.μ., στο “Καφέ 12” (πρώην “Ευοί Ευάν”, Αγίου Ιωάννου 12-Αγία Παρασκευή). Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.
Κατά την προσέλευσή σας, παρακαλούμε να δηλώσετε την παρουσία σας στην υποδοχή, για να σας αναγγείλουμε.

Βασίλης Ζορμπάς
επικεφαλής της παράταξης “Αγία Παρασκευή η πόλη μας”
πρ. δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Μεικτή Χορωδία:

Η Μεικτή Χορωδία του Πολιτισμικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής –ΠΑΟΔΑΠ διοργανώνει εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας για το έτος 2018 την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018, στις 7.30 μμ, στο εστιατόριο «Στης Έλλης» (Αγίας Τριάδος 57).
Ο Πρόεδρος Σωτήρης Παπαμιχαήλ και το Διοκητικό Συμβούλιο του Οργανισμού και ο Μαέστρος -Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Χορωδίας Χρήστος Κουτσονίκας μας προσκαλούν να θυμηθούμε τις πολύ πετυχημένες εμφανίσεις τη χρονιά που πέρασε και να ευχηθούμε στη Χορωδία μας μια εξίσου επιτυχημένη πορεία και το 2018.
Για κρατήσεις καλέστε στα τηλέφωνα 693 6817869 ή 697 3474380.

Μουσικοκινητικό Εργαστήρι:
Το Μουσικοκινητικό Εργαστήρι για ΑμεΑ του Τμήματος Κοινωνικής Υπηρεσίας και Αλληλεγγύης Δήμου Αγίας Παρασκευής και η Παιγνιοθήκη Αγίας Παρασκευής διοργανώνουν εκδήλωση και καλούν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους.
Η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018, στις 6:30 μμ στο Αθλητικό & Πολιτιστικό πάρκο «Σταύρος Κώτσης» (Σπάρτης 1).

Σύλλογος κατοίκων Τσακού:
Ο Σύλλογος κατοίκων Τσακού σας προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 13:00 στις «Δαιδαλίδες», Πελοποννήσου 77.

Εξωραϊστικός σύλλογος Πευκακίων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση  για την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 στις 11.00 το πρωί στο 9ο Δημοτικό Σχολείο στα Πευκάκια, οδός Αγίου Δημητρίου Ναυπακτίας και Λουκή Ακρίτα.

Μαζί με την εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και η ετήσια συνέλευση του Συλλόγου, όπου θα συζητηθούν
ζητήματα που απασχολούν την Συνοικία μας., θα γίνει όπως πάντα η έκθεση πεπραγμένων, θα δοθούν από τον
Πρόεδρο οι απαντήσεις που πήραμε από τον Δήμο στο πρόσφατο υπόμνημα που καταθέσαμε και θα ακολουθήσουν οι τοποθετήσεις του κ. Δημάρχου και των Αρχηγών των Δημοτικών Παρατάξεων και φυσικά ΟΛΩΝ των κατοίκων.Σας περιμένουμε για να ανταλλάξουμε ευχές, ,και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να συνεχίσουμε τον αγώνα για μια πιο ανθρώπινη και ομορφότερη Συνοικία.

Χοροταξιδευτές

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση της Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου μας, την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, στο 4ο Γυμνάσιο, στις 19.30.
Ο τυχερός θα κερδίσει ένα ταξίδι
Θα ακολουθήσει το καθιερωμένο γλέντι μας!

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ