Κρίμα για τα μικρά παιδιά που η Αγία Παρασκευή έχει ένα δήμαρχο που δεν της αξίζει!

0
dim simvoulio 02


Διαφορετικά δεν εξηγείται η μνημειώδης καθυστέρηση στο θέμα του στολισμού της πόλης μας για τις γιορτές.
Μ’ αυτά και μ’ αυτά εκτός από ανεπαρκής καθώς δεν μπορείτε να υλοποιήσετε ένα τόσο απλό θέμααναδεικνύεστε και:
Ακατάλληλος: Δε μπορείτε να υλοποιήσετε εγκαίρως και οργανωμένα ούτε ένα συνηθισμένο, φύσει προγραμματισμένο έργο.
Εχθρός του εμπορικού κόσμου της Αγίου Ιωάννου: Δε φτάνει που τον έχετε καταστρέψει με την καθυστέρηση 3,5 χρόνων για την κατασκευή δύο πεζοδρομίων(!), αλλά του δίνετε και τη χαριστική βολή,μεσούσης της εορταστικής περιόδου (θα μπορούσατε, άνετα, να συγγράψετε μια νέα εκδοχή του θεατρικού έργου «Ο Θάνατος του Εμποράκου»).
Φίλος αγαπημένος των απευθείας αναθέσεων: Μετά τη μεγαλύτερη απευθείας ανάθεση, με τοΓιαβάσειο, επιχειρήσατε νέα απευθείας ανάθεση για την Πλατεία.
Αδαής από κοινωνικο-οικονομική πολιτική: Αποπειραθήκατε να παραχωρήσετε τις Πλατείες της πόλης μας σε ιδιωτική εταιρεία, με αντάλλαγμα –για το Δήμο– το ιλιγγιώδες ποσό των 0 (ΜΗΔΕΝ) ευρώ (αυτό δεν θα το έκανε ούτε η τρόικα) και αναλαμβάνοντας να πληρώσουμε το ρεύμα! Φανταζόμαστε, όλα αυτά τα χρήματα σκοπεύατε να τα αξιοποιήσετε στο αντάξιο της δημαρχιακής σας θητείας («κυκλοθυμικό») Κοινωνικό Παντοπωλείο (άλλη μία θλιβερή ιστορία για την πόλη μας, αποτέλεσμα κι αυτό της ανεπάρκειά σας).
Δυστυχώς κ Ζορμπά η Αγία Παρασκευή έχει ένα δήμαρχο που δεν της αξίζει! Κρίμα για τα μικρά παιδιά, κρίμα για τον εμπορικό κόσμο της πόλης μας, κρίμα για τους συνδημότες μας που βρίσκονται σε ανάγκη,κρίμα για όλους μας.
Ευχόμαστε στις Άγιες Μέρες που έρχονται να βρείτε τη φώτιση.
Και σας θυμίζουμε ότι και φέτος τα Χριστούγεννα πέφτουν στις 25 Δεκεμβρίου

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Γιαννακόπουλος Βασίλης
Αλεφαντής Δημήτρης
Γάκη Άννα
Μουστόγιαννης Αλέξης
Κρητικίδης Κώστας
Αλεξόπουλος Φώτης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση