Κρατάει χρόνια αυτή η κόντρα.

0
papamixail - kritikidis

Συγκεκριμένα ο κ. Παπαμιχαήλ είχε καταγγείλει τη διοίκηση Γιαννακόπουλου για άμεση επικοινωνία με τον τότε αντίδικο του Δήμου Λάμπρο Σαμουρέλη που ως απώτερο σκοπό είχε την επιρροή της απόφασης της Δημαρχιακής Επιτροπής σχετικά με την έκδοση άδειας λειτουργίας του καταστήματος DaVinci.
Μετά την διαγραφή του κ. Παπαμιχαήλ από τη δημοτική ομάδα του Βασίλη Γιαννακόπουλου και μέχρι τις εκλογές του Οκτωβρίου 2010 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου επικρατούσε πολλές φορές πανδαιμόνιο από τους διαξιφισμούς Κρητικίδη – Παπαμιχαήλ πάνω σε θέματα της πόλης και κυρίως διαφάνειας και χρηστής διοίκησης.
Σήμερα το 2014 οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί με τον κ. Παπαμιχαήλ να είναι στο τιμόνι της διοίκησης και τον κ. Κρητικίδη στα έδρανα της αντιπολίτευσης. Δεν έχουν συμπληρωθεί 20 μέρες της διοίκησης Σταθόπουλου και τα πρώτα σημάδια αναζωπύρωσης της τότε κόντρας εκδηλώθηκαν.
Συγκεκριμένα κατά τη διαδικασία ανοικτής ψηφοφορίας για τη θέση του προέδρου του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού ο κ . Κρητικίδης ήταν ο μόνος Δημοτικός Σύμβουλος που καταψήφισε τη  μοναδική υποψηφιότητα… δηλαδή τον κ. Παπαμιχαήλ, δηλώνοντας έμμεσα ότι «Δεν ξεχνά».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση