Κωνσταντίνος Τσιαμπάς : «Πορεύομαι ανεξάρτητος. Δε δεσμεύομαι πλέον από τις αποφάσεις του κ. Ζορμπά».

0
Κωνσταντίνος Τσιαμπάς : «Πορεύομαι ανεξάρτητος.

Την ανεξαρτητοποίησή του ανακοίνωσε ο κ. Κωνσταντίνος Τσιαμπάς, πρώην αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και εκλεγμένος στην πρώτη θέση στις τελευταίες δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014 με την παράταξη του Βασίλη Ζορμπά, «Αγία Παρασκευή η πόλη μας».
Ο κ. Τσιαμπάς συνέχισε λέγοντας ότι πλέον δεν δεσμεύεται από τις αποφάσεις της παράταξης του κ. Ζορμπά, ότι από την εποχή της διοίκησης αυτού είχαν κάνει την εμφάνισή τους η Διχόνοια και η έλλειψη ηγεσίας και προτεραιοτήτων.

Ο κ. Τσιαμπάς δήλωσε ότι από εκείνη την περίοδο (2011 – 2014) υπήρξε αυτο – απομάκρυνση έμπειρων συνεργατών και εμμονή στην εσωστρέφεια που οδήγησε μοιραία στην ήττα στις δημοτικές εκλογές του 2014.

Ο ανεξάρτητος πλέον Δημοτικός Σύμβουλος κατέκρινε τον κ. Ζορμπά για την αντιπολιτευτική στάση της παράταξης τα τελευταία τρία χρόνια δηλώνοντας ότι αναδεικνύονται ανούσια ζητήματα χωρίς να υπάρχουν αντιπροτάσεις. Γεγονός που αναδεικνύει τη διοίκηση Σταθόπουλου να φαίνεται χρηστότερη.

«Δεν είναι προσωπική η διαφωνία αλλά πολιτική» δήλωσε στη συνέχεια ο κ. Τσιαμπάς, συμπληρώνοντας ότι συνεργάστηκε μαζί με τον κ. Ζορμπά για την τιμιότητα και την εργατικότητα που τον διακατέχει.

Ο κ. Τσιαμπάς δήλωσε ότι περίμενε να ανακάμψει η παράταξη μετά την ήττα και κατά τα χρόνια της αντιπολίτευσης, ωστόσο όπως είπε :

«Το αυτονόητο δεν ήταν αρκετό».

Ο κ. Τσιαμπάς κατέληξε επικρίνοντας την παράταξη που διοικεί το Δήμο και τον Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο για αλαζονική στάση δηλώνοντας παράλληλα ότι δεν απαξιώνει κανενός το έργο αλλά θεωρεί ότι η πόλη της Αγίας Παρασκευής αξίζει περισσότερα.

Απάντηση