Μαθητές της Αγίας Παρασκευής βραβεύονται για την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο.

0

Μαθητές και μαθήτριες των δημόσιων σχολείων της Αγίας Παρασκευής βραβεύτηκαν για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση τον Ιούνιο του 2017 σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο από γονείς και καθηγητές αμφιθέατρο του «Δημόκριτου» την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018.
Η εκδήλωση της βράβευσης συνδυάστηκε με την κοπή πίτας του τμήματος Παιδείας του Δήμου ενώ σε χαιρετισμό προέβησαν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, o Aντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Πάνος Γκόνης, ο εκπρόσωπος της Δημοτικής Παράταξης «Αγία Παρασκευή η Πόλη μας» Γ. Μαργαρίτης, ο Αντιπρόεδρος της Α΄/βάθμιας Επιτροπής Παιδείας του Δήμου και ο Διευθυντής Β΄/βάθμιας Εκπαίδευσης Β΄Αθήνας Αθ. Φαλούκας.
Παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μαργ. Δημητρίου-Καβρουδάκη, Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Σωτ. Ησαΐας, οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Α. Μπασακίδου-Καράμπελα και Βασ. Τραυλός, η πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Ε. Ματιάτου-Χατζοπούλου, η Πρόεδρος του Διαδημοτικού Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων Γ. Πίσπα, διευθυντές Σχολείων και εκπαιδευτικοί, πρόεδροι και μέλη Συλλόγων Γονέων, κ.α.
Ειδική μνεία κάνει το Γραφείο Παιδείας στα παιδιά αθλητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και τα οποία εκ παραδρομής δεν αναφέρθηκαν στην εκδήλωση.