Μαρία Κοντοπούλου: Το ζήτημα της μεταφοράς αδέσποτων ζωών θα λυθεί σύντομα.

0
Μαρία Κοντοπούλου

Ανακοίνωση εξέδωσε η αντιδήμαρχος Διοίκησης του Δήμου Αγίας Παρασκευής κ. Μαρία Κοντοπούλου σχετικά με την καθυστέρηση στην αγορά οχήματος για τη μεταφορά αδέσποτων ζώων που θα παραχωρούταν στο σύλλογο «Ζωόφιλων Αγίας Παρασκευής».

Η ανακοίνωση της αντιδημάρχου έρχεται μετά την εκδηλωμένη απογοήτευση της Δημοτικής Συμβούλου της πλειοψηφίας κ. Στέλλας Ψύλλα, που προ μηνών είχε τονίσει σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τις καθυστερήσεις που ίδια διαπίστωνε.

Η κ. Ψύλλα τις τελευταίες ημέρες έκανε λόγο για απώλεια της ευκαιρίας να αποκτήσει η πόλη μας ένα τέτοιο όχημα, με την κ. Κοντοπούλου να τη διαψεύδει (μέσω της ανακοίνωσης) δηλώνοντας τα εξής:

«Η υφιστάμενη ανάγκη μεταφοράς αδέσποτων ζώων πρόκειται να καλυφθεί άμεσα από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής. Μέχρι και σήμερα, το κομμάτι αυτό διεκπεραιώνεται με επιτυχία από την ομάδα του συλλόγου ζωόφιλων.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που ενέχει η υπάρχουσα κατάσταση, και σε μία προσπάθεια να συμβάλει με τη σειρά του σε αυτή την διαδικασία, έχει προβεί στον προγραμματισμό της άμεσης αγοράς κουτιού μεταφοράς που θα τοποθετηθεί σε αυτοκίνητο του Δήμου. Παράλληλα, έχει δρομολογηθεί η αγορά καινούργιου οχήματος, όπως το οραματίστηκε και σχεδίασε η Στέλλα Ψύλλα.

Σήμερα το πρωί, σε συνάντησή μου με την Πρόεδρο του Ζωοφιλικού Σωματείου κα. Μπουλούμπαση Ντίνα, μεταξύ άλλων θεμάτων που συζητήθηκαν, την ενημέρωσα σχετικά καταλήγοντας σε συνεννοήσεις επί του θέματος. 

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής επί πολλά χρόνια συνεργάζεται σταθερά τόσο με το Ζωοφιλικό Σωματείο, όσο και με τον σύλλογο κτηνιάτρων του Δήμου μας, και δουλεύοντας ως ομάδα, συμβάλλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην κατεύθυνση της φροντίδας των αδέσποτων τετράποδων φίλων μας».

Απάντηση