Μαργαρίτα Δημητρίου: «Εργαζόμαστε καθημερινά για την εξυπηρέτηση και φιλοξενία των παιδιών μας!».

0
dimitriou new

⦁    Οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί συνδέθηκαν με δίκτυο internet και εφοδιάστηκαν με Η/Υ, προκειμένου να κάνουν χρήση του μηχανογραφικού προγράμματος διαχείρισης παρουσιών παιδιών, προσωπικού και ελέγχου αποθήκης τροφίμων.
⦁    Έγινε αγορά Η/Υ για τις ανάγκες της Διοίκησης.
⦁    Για πρώτη φορά παρέχονται δωρεάν υλικά για εργασίες των παιδιών (χαρτικά, μπογιές, μαρκαδόροι κλπ.) απαλλάσσοντας τους γονείς από το κόστος.
⦁    Έγιναν ελαιοχρωματισμοί όλων των κτιρίων και των προαύλιων χώρων.
⦁    Προβήκαμε στην αγορά ηλεκτρικών συσκευών, επίπλων και σκευών καλύπτοντας τις ανάγκες όλων των παιδικών σταθμών.
⦁    Εφοδιάσαμε όλα τα βρεφικά και νηπιακά τμήματα με καινούργια παιχνίδια, βιβλία και εποπτικό υλικό προκειμένου να υποστηριχτεί το παιδαγωγικό πρόγραμμα των σταθμών.

⦁    Δωρεάν ψυχαγωγία. Διοργανώσαμε:
1.    Tρεις μεγάλες κεντρικές εκδηλώσεις (προσέλευση άνω των 1.000 ατόμων έκαστη).
2.    Τρεις παραστάσεις Καραγκιόζη για τα παιδάκια των τριών συνοικιών της πόλης μας.
3.    Χριστουγεννιάτικες και Αποκριάτικες εκδηλώσεις σ’ όλους τους Σταθμούς.
4.    Δύο γιορτές αποφοίτησης (προσέλευση άνω των 1.000 ατόμων έκαστη).
⦁    Ολοκληρώθηκε η μεταστέγαση των Ε΄ Νηπιακού και Γ΄ Βρεφικού σταθμών καθώς και των γραφείων Διοίκησης στον νεόδμητο Βρεφονηπιακό Σταθμό των Πευκακίων.
⦁    Έγινε μεταστέγαση     του ΣΤ΄ Νηπιακού Σταθμού (Αγίου Γεωργίου) στον Ζ΄ Νηπιακό Σταθμό (Τρωάδος) με σκοπό την εξοικονόμηση άνω των 6.000 ευρώ μηνιαίως από τα μισθώματα και πάγια έξοδα αυτών.
⦁    Φιλοξενούμε 280 (από 162 που ήταν πέρυσι) βρέφη και νήπια μέσω του Ευρωπαϊκού     Προγράμματος ΕΣΠΑ και ενισχύσαμε  έτσι τα οικονομικά του Νομικού Προσώπου..
⦁    Ικανοποιήσαμε τα χρόνια αιτήματα των υπαλλήλων μας, διορθώνοντας όλες τις παλαιές ασφαλιστικές τους εκκρεμότητες (ένσημα, αναδρομικά κλπ.).

Το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό των Βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Αγίας Παρασκευής εργαζόμαστε καθημερινά για την εξυπηρέτηση και φιλοξενία των παιδιών μας σε όλους τους Παιδικούς σταθμούς και σε λίγο καιρό θα είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε όλες τις αιτήσεις.

                    
                            Για το Δ.Σ. των ΠΑΙΣΔΑΠ
                        
                                Η Πρόεδρος

                           Δημητρίου-Καβρουδάκη Μαργαρίτα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση