Μαργαρίτα Δημητρίου-Καβρουδάκη: Εξηγήσεις στον κ. Λέκκα

0
dimitriou new

(α) Τα 4 θέματα που αφορούσαν στους προγραμματισμούς και τις εγκρίσεις προσλήψεων υπαλλήλων αποσύρθηκαν μετά από αίτημα του κ. Λέκκα που παρατήρησε ότι έλειπαν οι κωδικοί δαπάνης. Μέσα σε ένα συναινετικό κλίμα και με τη δέσμευσή μας να διερευνήσουμε αν όντως ήταν ελλιπής η σύνταξη των συγκεκριμένων εισηγήσεων, τα αποσύραμε. Ενημερώνουμε δημόσια ότι είναι στη διάθεση όλων οι αντίστοιχες εισηγήσεις των προηγούμενων ετών όπου οι κωδικοί που βαραίνουν τις δαπάνες προσλήψεων υπαλλήλων δεν αναγράφονται στις εισηγήσεις που έρχονται προς ψήφιση στο ΔΣ. Παρά το ότι, ως απεδείχθη, οι 4 εισηγήσεις ήταν καθόλα σωστές και κακώς αποσύρθηκαν, σεβαστήκαμε το αίτημά του κ. Λέκκα, αναγνωρίζοντας την εμπειρία του ως τέως αντιπροέδρου και μέλους του ΔΣ όλα τα προηγούμενα χρόνια.
(β) Σχετικά με έλλειψη στο 5ο θέμα του οποίου η εισήγηση ενεγράφη ως και η παλαιότερη απόφαση, δηλώνουμε ότι πράξαμε ως οφείλαμε.
Επισημαίνουμε στον κ. Λέκκα, αντί να προσπαθεί να «εφεύρει» λάθη, να αντιληφθεί ότι στο 8ο θέμα ψηφίσαμε ώστε να διορθώσουμε λάθη της προηγούμενης Διοίκησης.

Η Πρόεδρος ΔΣ
Παιδικών Σταθμών Δήμου Αγ. Παρασκευής
Μαργαρίτα Δημητρίου-Καβρουδάκη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση