Μεγάλη ανταπόκριση από τους μαθητές της Αγίας Παρασκευής στον τηλεμαραθώνειο της UNICEF

0

Συγκινητική υπήρξε η ανταπόκριση των μαθητών όλων των Σχολείων της Αγίας Παρασκευής στον Τηλεμαραθώνιο Αγάπης «Υπερασπίσου το παιδί», που διοργάνωσε η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της Unicef σε συνεργασία με την ΕΡΤ τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016. Το Τμήμα Παιδείας του Δήμου σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων Αγίας Παρασκευής άνοιξαν «κουμπαρά» σε κάθε Σχολείο και με το σύνθημα « ακόμα και ένα ευρώ αρκεί» απευθύνθηκαν από τη Δευτέρα 5/12/2016 στους μαθητές της πόλης οι οποίοι έδειξαν μια ακόμη φορά την αλληλεγγύη τους στα παιδιά του κόσμου που ζουν και μεγαλώνουν με την φτώχια και την πείνα να απειλούν την ίδια τους την ύπαρξη.
Ο «κουμπαράς» με το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε παραδόθηκε από το Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο στην Πρόεδρο Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της Unicef Σοφία Τζιτζίκου σε εκδήλωση που έγινε για το σκοπό αυτό στην Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής κατά τη διάρκεια του Τηλεμαραθωνίου και σε ζωντανή σύνδεση με την ΕΡΤ.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Π. Γκόνης, δημοτικοί σύμβουλοι, η πρόεδρος της Ένωση Συλλόγων Γονέων Αγίας Παρασκευής Μ. Ριζκ-Καρακατσάνη, που συντόνισαν τη δράση, οι Πρόεδροι των Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Σχολικών Επιτροπών Α. Μπασακίδου-Καράμπελα και Β. Τραυλός, μαθητές, μέλη του Μουσικοκινητικού Εργαστηρίου ΑμεΑ, εκπαιδευτικοί και γονείς, ενώ τη μουσική επιμελήθηκε ο Μαέστρος της Φιλαρμονικής του Δήμου Ξ. Τζανίνης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ