Με λαμπρότητα τίμησε ο Δήμος τη γιορτή της πολιούχου της πόλης

0

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου όλων των ηλικιών, γιόρτασε η Αγία Παρασκευή την Πολιούχο της , με τον γενικό σημαιοστολισμό της πόλης, τη φωταγώγηση των δημοσίων κτιρίων και την καθιερωμένη εκδήλωση-συναυλία στην πλατεία Μελίνας Μερκούρη.
Στον Πανηγυρικό Εσπερινό, το βράδυ της παραμονής, χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Ιλίου Αθηναγόρας και στην περιφορά της Εικόνας που ακολούθησε συμμετείχαν ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και πλήθος κόσμου.
Μετά την περιφορά της εικόνας έλαβε χώρα εορταστική εκδήλωση στην Πλατεία Κοντοπεύκου «Μελίνα Μερκούρη», που διοργάνωσε όπως κάθε χρόνο ο Δήμος Αγίας Παρασκευής. Η εκδήλωση περιλάμβανε συναυλία παραδοσιακής & λαϊκής μουσικής με το συγκρότημα των Γ. Δαλιάνη και Δ. Ρουμελιώτη που παρουσίασαν ένα ποιοτικό πρόγραμμα με λαϊκά, ρεμπέτικα και δημοτικά τραγούδια και καταχειροκροτήθηκαν από τους εκατοντάδες κατοίκους που συμμετείχαν και απόλαυσαν το κέρασμα και το κρασί που πρόσφερε ο Δήμος, χορεύοντας και διασκεδάζοντας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και έκαναν σύντομο χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος και οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων «Αγία Παρασκευή η Πόλη μας» Βασ. Ζορμπάς πρ. Δήμαρχος, «Λαϊκή Συσπείρωση» Ανδρ. Γκιζιώτης και «Μια Γενιά Μπροστά» Αλ. Μουστόγιαννης. Παραβρέθηκαν επίσης μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, οι Αντιδήμαρχοι Ι. Σιδέρης και Π. Γκόνης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ελισ. Πετσατώδη πρ. Αντιδήμαρχος,  Κ. Χατζηανδρέου πρ. Αντιδήμαρχος, Στελ. Ψύλλα, Σωτ. Ησαΐας,και Ι. Μυλωνάκης, η Πρόεδρος του Διαδημοτικού Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων “Αργώ” Γ. Πίσπα, πρώην Δημ. Σύμβουλοι, πρόεδροι Συλλόγων, εκπρόσωποι φορέων κ.α.