Με λαμπρότητα τιμήθηκε η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821 στην Αγία Παρασκευή.

0

Όπως κάθε χρόνο, έτσι κι εφέτος πραγματοποιήθηκε παρέλαση των μαθητών των Σχολείων της Αγίας Παρασκευής για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.

Στην παρέλαση, την οποία άνοιξαν η νεοσύστατη μπαντίνα και η Φιλαρμονική του Δήμου, πήραν μέρος όλα τα Σχολεία της πόλης, το Λύκειο Ελληνίδων, οι Οδηγοί και οι Πρόσκοποι.

Πριν την παρέλαση τελέστηκε επίσημη Δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής, όπου έγινε η ομιλία για το νόημα της ημέρας από την Διευθύντρια του 2ου Γενικού Λυκείου Αγίας Παρασκευής Δέσποινα Δούκα, κι ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων από το Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, τον εκπρόσωπο της Βουλής των Ελλήνων Βουλευτή Β΄ Αθήνας Γιώργο Δημαρά, τον εκπρόσωπο της Περιφέρειας Αττικής Νίκο Κωστόπουλο, το Δήμαρχο του αδελφοποιημένου Κυπριακού Δήμου Γεροσκήπου Μιχάλη Παυλίδη, όπως και τους φορείς της πόλης στο Ηρώο της Κεντρικής Πλατείας.

Στεφάνι κατατέθηκε επίσης και στην προτομή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη από το Δήμαρχο και την Πρόεδρο του Συλλόγου Αρκάδων Αγίας Παρασκευής «Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ» Γ. Πριοβόλου.

Απάντηση