Με νίκη τους οι “γυναίκες” στο μπάσκετ παραμένουν στην 4η θέση και στη διεκδίκηση των πλέϊ-οφ

0
2014 12 02 3873 2

Καμία ομάδα δεν είναι φαβορί σε οποιοδήποτε αγώνα, γιατί και οι ομάδες της “κάτω” ζώνης είναι αξιόμαχες και το παλεύουν μέχρι τέλους. Αυτό αποδείχτηκε και στο χθεσινό παιχνίδι όπου η ομάδα μας, ενώ προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο με 13 πόντους, παρέδωσε, άνευ λόγου και αιτίας, τα ηνία του αγώνα στις ΑΜΑΖΟΝΕΣ, οι οποίες μάλιστα έφτασαν να μειώσουν την διαφορά μέχρι και τους 2 πόντους. Βεβαίως τελικά κερδίσαμε αλλά δεν ισχύει το “τέλος καλό, όλα καλά”. Η ομάδα πρέπει σύντομα να συνέλθει και να βρει ρυθμό, γιατί καμία ομάδα δεν πρόκειται να μας χαριστεί.
Σημείωση : 1) Ευχόμαστε περαστικά στον πατέρα της Μαίρης Ρεντζεπέρη στην περιπέτεια της υγείας που περνάει και κουράγιο και δύναμη στην αθλήτριά μας. Η σκέψη μας είναι μαζί της.
2) Συγχαρητήρια στις πρώην αθλήτριές μας Τασία Παστρωμά και Θάλεια Παπαντώνη για την χθεσινή εμφάνισή τους, υπερασπιζόμενες τα χρώματα της νέας τους ομάδας.
ΓΣΑΠ: Προπονητές : Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος
Λαψάνα, Γκάνια 2, Χαρίτου 2, Τσιαδή 5, Τουρνατζή, Βελούδου 4, Λωσταράκου 4, Μαστρογιαννίδου 14, Πεσκατζίου 10, Γιουκάκη 10, Κούκη 2, Μερισιώτη 2.
ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΑΟΝΝΝΕ : Προπονητής : Ματζάκος
Νικολοπούλου, Κλάψη, Γανωτάκη 4, Κασίμη 4, Καλπαδάκη 6, Παπαντώνη 5, Ηλιάκη, Καλδάνη 4, Τσακιράκη, Μπασιαδάκη 2, Κογγίνη 6, Παστρωμά 14(2).

Απάντηση