Με Πάνο Κατσιμίχα και Μάνο Λιδάκη ξεκίνησε το «SummERTime» στην Αγία Παρασκευή.

0
Συναυλίες στην Αγία Παρασκευή

Με τον Πάνο Κατσιμίχα και μαζί του το Μάνο Λιδάκη άνοιξε η αυλαία των 16 συναυλιών που περιλαμβάνει το ξεχωριστό μουσικό γεγονός του καλοκαιριού «SummERTime» το οποίο συνδιοργανώνουν για δεύτερη χρονιά ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και η ΕΡΤ στον κήπο του Ραδιομεγάρου με ελεύθερη είσοδο.

Τους πάρα πολλούς τυχερούς που πλημμύρισαν τον κήπο του Ραδιομεγάρου και απόλαυσαν την ζεστή, ζωντανή και αληθινή μουσική και τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο σπουδαίος καλλιτέχνης, καλωσόρισαν ο Δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος και ο Πρόεδρος της ΕΡΤ Διονύσης Τσακνής. Ο Δήμαρχος στον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην πλούσια πολιτιστική ζωή και δραστηριότητα της πόλης, την μεγάλη και ολοένα αυξανόμενη συμμετοχή των πολιτών στην πολιτιστική δημιουργία και στην ανάδειξη γεγονότων σε ετήσιους θεσμούς, όπως συμβαίνει και με το «SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή» και ευχαρίστησε όλους όσοι συμβάλουν σε αυτό.


Σήμερα Τρίτη 4 Ιουλίου, στις 20:30, οι Νίκος Οικονομίδης-Κυριακή Σπανού και ο Νίκος Φάκαρος με την ορχήστρα Musicaroi, στήνουν στο προαύλιο της ΕΡΤ ένα μεγάλο παραδοσιακό γλέντι με μουσικές του Αιγαίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ