Με την ευχή ενός νέου προπονητηρίου έψαλλαν νεαρές αθλήτριες τα κάλαντα στους Δημοτικούς Συμβούλους.

0

Την ευχάριστη έκπληξη των αθλητριών της ομάδας μπάσκετ κοριτσιών «μίνι» και των «προ-μίνι» του γυμναστικού συλλόγου Αγίας Παρασκευής να ψάλλουν τα κάλαντα είχαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι στη συνεδρίαση του σώματος την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017.

Οι νεαρές αθλήτριες που είχαν προπόνηση στο ανοικτό γήπεδο Μανσούρη την ίδια ώρα , κατευθύνθηκαν προς το Δημαρχείο και με τα παραδοσιακά τρίγωνά τους και τις όμορφες φωνές τους έψαλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων στον Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο και σε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους.

Τα κάλαντα ωστόσο που ψάλθηκαν είχαν στιχουργικά μία πρόσθετη προσθήκη καθότι τα κορίτσια ευχήθηκαν το νέο έτος να πραγματοποιηθεί η υπόσχεση του Δημάρχου σχετικά με την κατασκευή καινούργιου προπονητηρίου.

Τα κορίτσια της αυτοσχέδιας χορωδίας του ΓΣΑΠ ήταν οι:
Νάσια Σταμάτη, Μαριλένα Τριανταφύλλη, Ηλιάνα  Μίνκωφ, Μαλένα Δερμιτζάκη, Μυρτώ Μήτση, Μελίνα Κέντρου, Σύλια Λυραντζάκη, Πετρούλα Καφετζή και Αντζελίνα Παγίδα.

Τις συνόδευσαν ο έφορος των μίνι Σωκράτης Σινάνογλου, ο έφορος των τζούνιορς Μιχάλης Δερμιτζάκης, οι γονείς κ.κ. Μήτσης και Καφετζής, καθώς και ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Καράμπελας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ