Με την ταινία «Κάθε Σάββατο» αρχίζει τις προβολές η κινηματογραφική λέσχη Αγίας Παρασκευής.

0

Η Κινηματογραφική Λέσχη Αγίας Παρασκευής κάνει έναρξη των χειμερινών προβολών της με τον 1ο Κύκλο «Ελληνες σκηνοθέτες» και παρουσιάζει τον Βασίλη Βαφέα.

Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στις 7:00μμ θα προβληθεί η ταινία του «Κάθε Σάββατο», με πρωταγωνιστές τον Κώστα Βουτσά και τον Νίκο Πουρσανίδη, στο 3ο Γυμνάσιο Αγ.Παρασκευής (Δερβενακίων & Σάκη Καράγεωργα).
Θα ακολουθήσει συζήτηση με τον σκηνοθέτη Βασίλη Βαφέα, τον ηθοποιό Νίκο Πουρσανίδη και το κοινό.
Πριν από την προβολή, θα προβληθεί μικρού μήκους φιλμ από τα γυρίσματα της νέας ταινίας του σκηνοθέτη «Ρισάλτο», με πρωταγωνιστή τον Νίκο Πουρσανίδη.

Λίγα λόγια για την ταινία «Κάθε Σάββατο»
Ενας διαζευγμένος και δημοφιλής πρωταγωνιστής του θεάτρου συναντά κάθε Σάββατο τον έφηβο γιό του για να περάσουν μαζί τη μέρα. Το συγκεκριμένο Σάββατο που παρακολουθεί η ταινία, ο πατέρας αντιμετωπίζει επαγγελματικά και συναισθηματικά προβλήματα, ενώ ο νεαρός γιός προσπαθεί να οργανώσει το πρώτο του ερωτικό ραντεβού.
Θα καταφέρουν να βρούν σημείο επαφής ή θα βιώσουν ματαιώσεις όπως κάθε Σάββατο?
Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Κώστας Βουτσάς και ο Νίκος Πουρσανίδης.
Κριτική: «Η σχέση ανάμεσα σε έναν πατέρα και τον γιό του, σε μία δοσμένη με ρυθμό και χιούμορ ταινία χαμηλών τόνων. Πολύ καλή ερμηνεία από τον Κώστα Βουτσά…ο Νίκος Πουρσανίδης δίνει πειστικά και με φυσικότητα τα στοιχεία του χαρακτήρα…σημαντικός ο ρόλος της μουσικής του Μιχάλη Χριστοδουλίδη» (Νίνος Φενέκ-Μικελίδης).
Πληροφορίες : Κινηματογραφική Λέσχη Αγ.Παρασκευής
e-mail : CineclubSanta@gmail.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ