Με το «δεξί» ξεκίνησαν οι ομάδες του γυναικείου μπάσκετ Αγίας Παρασκευής!

0
2015 09 28 6294 2

Όμως γρήγορα ανέκτησαν την αυτοπεποίθηση τους και πέρασαν μπροστά. Παρόλα τα συνεχόμενα λάθη κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα σε όλο το β ημίχρονο, φτάνοντας στη νίκη και παίρνοντας με την αξία τους το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα.
ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου): Χονδροπούλου, Αναγνώστου, Πλωτά, Χριστοπούλου, Σφήκα, Λαϊου, Κανιαδάκη, Κυρκοπούλου, Ξηραδάκη, Ζανίκα, Χριστοδούλου, Κούκη
ΦΕΑ (Τσούφης): Δρακοπούλου, Παγουρτζή, Σοκόλι, Φρατζέσκου, Παπανδρέου, Πικραμένου, Καλλίρη Ε., Καλλίρη Β., Χατζηδάκη.

2. Κυριακή 27/09 Γήπεδο Μελισσίων
    Κύπελλο Γυναικών
    ΚΑΟ Μελισσίων – ΓΣΑΠ : 51-61
    Δεκάλεπτα : 11-21, 12-19, 15-08, 13-13

    Νικηφόρα ξεκίνησε την αγωνιστική περίοδο η ομάδα μας των γυναικών. Νίκησε εκτός έδρας τα Μελίσσια με σχετική άνεση, ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε σε δύο εβδομάδες (11/10) στο γήπεδό μας και για το πρωτάθλημα της Α2. Η ομάδα μας στηρίχτηκε στην καλή άμυνα και παρά τα πολλά λάθη που υπέπεσε, δεν απειλήθηκε σοβαρά σε κανένα σημείο του αγώνα. Είμαστε από την αρχή μπροστά στο σκορ και μπήκαμε στο γ’ δεκάλεπτο με 17 πόντους διαφορά. Τα Μελίσσια προσπάθησαν αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν την διαφορά στους 10 πόντους. Η ομάδα μας έδειξε καλά στοιχεία, αλλά κυρίως φάνηκε ότι έχει ακόμα μεγάλα περιθώρια βελτίωσης, τα οποία θα είναι αναγκαία για την δύσκολη πορεία στην Α2.
    Να σημειώσουμε επίσης ότι η διαιτησία (Φραγκούλη, Γιακείμη) ήταν εξαιρετική.
    Με την νίκη αυτή, η ομάδα μας πέρασε στους 16 του κυπέλλου και την επόμενη Κυριακή 04/10 θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Πυλαίας στην Θεσσαλονίκη για την πρόκριση στους 8 (προημιτελικοί).
    Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας και στους προπονητές μας.
ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ: Προπονητές : Κουκής, Κουτρουμπής
Καραβέλη 6, Αστραντίνη 4(1), Αστέρου, Μαρίνου 3, Δούρου, Κοιλιαρίδη 14, Πολίτη 1, Ζακυνθινού 7, Χριστακοπούλου 2, Καπερώνη 14(2), Σανταλίδου, Κοτσιάφτη.
ΓΣΑΠ: Προπονητές: Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος
Κούκη, Κοντογιάννη 12, Χαρίτου 7(2), Τσιαδή 2, Κανιαδάκη, Βελούδου 11, Λωσταράκου 1, Καράμπελα, Γιουκάκη 19 (4), Καζαντζίδου 5(1), Μερισιώτη 4.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση