Μια παραίτηση με πολιτικές αναταράξεις…

0

Πολιτικές αναταράξεις προκάλεσε στη Δημοτική παράταξη «Αγ. Παρασκευή – η Πόλη μας» η παραίτηση και αποχώρηση του Οργανωτικού της Γραμματέα Ιωάννη Σ. Κομιώτη.
Η επιστολή παραίτησης και αποχώρησης του κ.Κομιώτη αναφέρει τα εξής:
«Μετά από 3,5 χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς στην Δημοτική Παράταξη «Αγία Παρασκευή η Πόλη μας» – και παρά τις προσπάθειες μου για τον εκσυγχρονισμό και την βελτίωση της – εισέπραξα απεριόριστα συναισθήματα απόρριψης , απομόνωσης και στενοχώριας.

Δεν το ανέχομαι πλέον… Δεν μου το επιτρέπουν οι αρχές που έβαλαν βαθιά μέσα στην ψυχή μου ο εκλιπών πατέρας μου, η οικογένεια μου και τα πεπραγμένα μου ως Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν αρέσκομαι σε τοπικά πολιτικά παιχνίδια με μοναδικό σκοπό την κατάκτηση και νομή μεριδίου της εξουσίας. Πρώτη προτεραιότητα μας θα έπρεπε να είναι η Καθημερινότητα των Δημοτών και όχι ο άκρατος / άμετρος αντιπολιτευτικός λόγος και ο «τσακωμός» για την πατρότητα των δημοτικών έργων.

Αρνούμαι να συνεργαστώ με όσους διακρίνονται μόνον από ακόρεστη δίψα για εξουσία και αξιώματα και υπονόμευσαν και υποβάθμιζαν συστηματικά μέχρι τώρα τις τοποθετήσεις μου.

Αρνούμαι τέλος να γίνω αχυράνθρωπος, ομοίωμα ανθρώπου, υποχείριο κάποιου στην τοπική δημοτική μας σκηνή που θα εμφανίζεται ότι πρωταγωνιστεί σε ενέργειες, αλλά ουσιαστικά εκτελεί εντολές άλλων.! Τέτοιους δόξα τω Θεώ, …έχετε πολλούς δίπλα σας… Και γι αυτό …γεια σας.

Ιωάννης Σ. Κομιώτης
Πρώην μέλος και οργανωτικός γραμματέας της παράταξης Αγία Παρασκευή η Πόλη μας».

Στη συγκεκριμένη επιστολή παραίτησης του κ.Κομιώτη, απάντησε με ανακοίνωση του ο επικεφαλής της παράταξης και π. δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς την οποία και δημοσιοποιούμε αυτούσια.
«Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στον πρώην Οργανωτικό Γραμματέα Γιάννη Κομιώτη, που αποχώρησε από την παράταξή μας, για την προσφορά του στην πόλη και στην παράταξη. Κατά τα τρία χρόνια που συμμετείχε στην παράταξή μας, από τα οποία τα δυόμισι σαν Οργανωτικός της Γραμματέας, μαζί συνδιαμορφώσαμε το Καταστατικό, στις Αρχές του οποίου λειτουργήσαμε -και θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε- στο πλαίσιο δημοκρατικών Αξιών”.

Βασίλης Ζορμπάς
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»
πρ. δήμαρχος Αγίας Παρασκευής».