Νέα γραφεία για τη διοίκηση των παιδικών σταθμών Αγίας Παρασκευής.

0

Τα επίσημα εγκαίνια των γραφείων Διοίκησης των Παιδικών Σταθμών Δήμου Αγίας Παρασκευής-ΠΑΙΣΔΑΠ στη Λεωφ. Μεσογείων 405 έγιναν την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016, με αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά.Τα νέα γραφεία, που λειτουργούν από τις 30/5/16 ανταποκρίνονται πλέον στις ανάγκες του πολύπλευρου και σημαντικού έργου της Διοικητικής Λειτουργίας των ΠΑΙΣΔΑΠ και βελτιώνουν ουσιαστικά τις συνθήκες εργασίας όλων.
Μετά τον αγιασμό ακολούθησαν χαιρετισμοί και ευχές από το Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, την Πρόεδρο των ΠΑΙΣΔΑΠ Μαργ. Δημητρίου-Καβρουδάκη, τους Δημοτικούς Συμβούλους Δ. Λέκκα, Ι. Μυλωνάκη και Αλ. Μουστόγιαννη, την Αντιπρόεδρο των ΠΑΙΣΔΑΠ Σ. Αϊδίνη-Παπασιδέρη, τις εκπροσώπους των εργαζομένων του Δήμου Σ. Βάμβουκα και των ΠΑΙΣΔΑΠ Κ. Αυδούση και την Διευθύντρια των ΠΑΙΣΔΑΠ Α. Γιαννάκη. Παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Σ. Παπαγεωργίου, Ε. Πετσατώδη και Κ.Χατζηανδρέου.
Υπενθυμίζουμε ότι τηλέφωνο επικοινωνίας παραμένει το 210 63 91 703 και διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας η paidikos.stathmos@0091.syzefxis.gov.gr.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ