Νέα Δημοκρατία Αγίας Παρασκευής : Όχι άλλη ρύπανση

0
nea dimokratia new

Η πρότασή μας να μην αναρτηθούν πανό, αεροπανό και αφίσες, που ρυπαίνουν το περιβάλλον αλλά  είναι και ένα αντιαισθητικό  θέαμα,  δεν έγινε δεκτή από τα άλλα κόμματα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τα άλλα κόμματα, πρότειναν να τοποθετούνται πανό αλλά και αφίσες σε ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ υποτίθεται σημεία. Η πρόταση αυτή, παρά τη διαφωνία μας,  ψηφίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας,  κατόπιν εισήγησης του Δημάρχου. Που φυσικά δεν όρισε και τα επιλεγμένα σημεία.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, παρά τη δέσμευσή του, αφισοκόλλησε χιλιάδες αφίσες υψηλού κόστους, σε κάθε σημείο και επιφάνεια που βρήκε (κολώνες, στάσεις, τοίχους, τηλεφωνικούς θαλάμους κ.α.). Με αποτέλεσμα η πόλη μας να θυμίζει σήμερα τριτοκοσμική χώρα και μετά τις εκλογές να είναι ένας απέραντος σκουπιδότοπος.
Διαμαρτυρόμαστε για την απαράδεκτη αυτή κατάσταση και περιμένουμε από το Δήμαρχο κ. Γιάννη Σταθόπουλο και το Δημοτικό Συμβούλιο, να εφαρμόσουν τις αποφάσεις που έλαβαν, αλλιώς είναι συνυπεύθυνοι. Και καλούμε τους πολίτες, να γυρίσουν την πλάτη σ΄αυτούς που θέλουν να νομίζουν ότι μπορούν να υποβαθμίζουν την ποιότητα της ζωής μας.

ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση