Νέο διοικητικό συμβούλιο συλλόγου Τσακού Αγίας Παρασκευής.

0
sillogos tsakou

    α.  Πρόεδρος :        Bασίλης.ΣΑΒΒΙΔΗΣ
    β.  Αντιπρόεδρος:  ΑναστάσιοςΜΙΧΑΣ
    γ.  Γραμματέας   :  Ιωάννα ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ
    δ.  Ταμίας :           Λουκάς ΑΣΗΜΑΚΗΣ
    ε.  Έφορος  :       Παναγιώτης ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
          στ.  Μέλος:         Δημήτρης ΑΥΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
    ζ.  Μέλος:      Μελέτης  ΓΚΙΟΚΑΣ
    η.  Μέλος:        Γιώργος ΔΑΡΡΑΣ
    θ.  Μέλος:        Γιώργος ΚΟΥΝΤΟΥΡΟΓΛΟΥ
Το νέο Δ.Σ. συγχαίρει όλους τους συνδημότες μας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου και συμμετείχαν στις εκλογές, για την ανάδειξη των οργάνων του συλλόγου.
Πιστεύουμε ότι η αθρόα συμμετοχή σημαίνει ανεβασμένο ενδιαφέρον για την καλύτερη δράση και περαιτέρω ανάπτυξη του συλλόγου, με την εθελοντική προσφορά όλων.
Τα μέλη του Δ.Σ. στην πρώτη συνεδρίαση παίρνοντας υπόψη και τις προτάσεις που κατατέθηκαν στη γενική συνέλευση αποφασίσαμε ομόφωνα να προγραμματίσουμε την δράση του συλλόγου  στους παρακάτω άξονες.
Βεβαίως είναι δεδομένο και περιμένουμε προτάσεις από τα μέλη μας για τον εμπλουτισμό της δράσης του συλλόγου.

–Άμεση προτεραιότητα αποτελεί η διαφωνία και αντίδραση μας στην κατάργηση του δρομολογίου Β5, ως προς την εσωτερική διαδρομή. Επιδίωξη μας είναι η συνέχιση της λεωφοριακής γραμμής ,ακριβώς όπως είναι σήμερα.

–Ενέργειες προς κάθε αρμόδιο φορέα για την αποπεράτωση και έναρξη λειτουργίας του συγκροτήματος για το ΕΠΑΛ (σχολείο Μπαρμπίκα). –Εκμετάλευση του υπάρχοντος υπάρχοντος κτιριακού συγκροτήματος (σχολείο Μακρή) για δημιουργία νέων τάξεων δημοτικού σχολείου.
–Συνέχιση της διεκδίκησης του Ο.Τ.118 {χώρος πρασίνου)και άλλων χώρων πρασίνου στην περιοχή μας,για την αναβάθμιση της καθημερινότητας όλων μας.Λύση στο θέμα του Κολυμβητηρίου
–Ενέργειες για την λύση όποιων πολεοδομικών εμποδίων στο χώρο του κοιμητηρίου και την άμεση κατασκευή μικρού ναού στο χώρο.
–Ανάπτυξη της αλληλεγγύης μεταξύ των δημοτών  για την από κοινού αντιμετώπιση προβλημάτων οικογενειών που θίγονται από την όξυνση της οικονομικής κατάστασης.
–Προγραμματισμό πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων με σκοπό την προσέγγιση των νέων της περιοχής μας.
–Ανάπτυξη των παλαιών και δημιουργία νέων τμημάτων δραστηριότητας του  συλλόγου.
–Πρόβλεψη ανάλογων κονδυλίων στον προϋπολογισμό της δημοτικής αρχής για την υποστήριξη προστασίας  του Λόφου Τσακού,για  την φύλαξη και την ανάπτυξη του.    

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση