«Νίκη»: Δήμαρχος που δεν απαντά, απαξιώνει τους πολίτες και λασπολογεί

0
niki

Για τον επικείμενο ξαφνικό «θάνατο» του ΕΟΠΥΥ Αγίας Παρασκευής, είναι νωπές οι μνήμες με τις φωτογραφίες δίπλα στον Υπουργό Υγείας που διαβεβαίωνε ότι δεν θα κλείσει!
Όσον αφορά το 118, θέμα για το οποίο ο Β. Ζορμπάς συνάντησε τους ιδιοκτήτες στο γραφείο τους μετά την αρνητική απόφαση του Δικαστηρίου και για την οποία έχει αρκετές ευθύνες, δεν απάντησε σε ποιες ενέργειες θα προβεί η Δημοτική αρχή.
Τέλος, επαναλαμβάνοντας τον λαϊκισμό και βερμπαλισμό του, συμπεριφέρθηκε με απρέπεια και λασπολογία έναντι Δημοτικών Συμβούλων αλλά και έναντι μεγάλου αριθμού πολιτών που παρευρίσκονταν στη Συνεδρίαση για θέμα που τους αφορούσε. Έφτασε, μάλιστα, για μία ακόμη φορά, να δηλώσει ότι δεν θα εφαρμόσει απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που δεν θα είναι της αρεσκείας του. Ηττήθηκε, τέλος, κατά κράτος στην ψηφοφορία επί του θέματος των πολιτών του Δικτύου Αλληλεγγύης, οι οποίοι ζητούσαν αίθουσα συνεδριάσεων από τη Δημοτική αρχή, ενώ είναι γνωστό ότι μεγάλος αριθμός Συλλόγων και Συλλογικοτήτων χρησιμοποιούν χώρο που τους έχει παραχωρηθεί από τον Δήμο.
Όσο πλησιάζουν οι εκλογές του Μαΐου, τα ψεύδη και η αμετροέπεια του Β. Ζορμπά δείχνουν καθημερινά πανικό για την επερχόμενη ήττα του. Δεν θα τον ακολουθήσουμε στις ύβρεις και τη λάσπη. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την Αγία Παρασκευή του ήθους, της διαφάνειας, της σοβαρότητας, της συναίνεσης, των αγώνων και της Δημοκρατίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση