ΝΙΚΗ- ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ

0

Ανακοίνωση αναφορικά με την επέκταση πέραν του «Οκταμήνου» για την εργαζόμενη στους Παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ελένη Κρίκου, εξέδωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων στο Δήμο Αγ. Παρασκευής.
Στην ανακοίνωση του ο Σύλλογος αναφέρει τα εξής:

«Χθες, Πέμπτη, 1η Ιουνίου 2017, η Δημοτική Αρχή προχώρησε αυθαίρετα και απροειδοποίητα στην απόλυση της συναδέλφου μας Ελένης Κρίκου, που εργαζόταν στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου με καθεστώς οκταμήνου σύμβασης. Η απόλυση έγινε ξαφνικά, ακαριαία και χωρίς να δοθεί το οποιοδήποτε περιθώριο αντίδρασης ή υπεράσπισης της εργαζόμενης.
Ο ΣΕΔΑΠ απαίτησε και κέρδισε, από τη Δημοτική Αρχή, την άμεση επαναπρόσληψη της συναδέλφου μας, στα πλαίσια του συνεχιζόμενου αγώνα για μόνιμη εργασία για όλους, ενάντια στην Μνημονιακή πολιτική των τελευταίων ετών.
Ο ΣΕΔΑΠ συμπαραστέκεται σε όλους τους συναδέλφους, με κάθε μορφή σχέσης εργασίας (μονίμους, αορίστου χρόνου, προσωρινούς ΑΣΕΠ, οκτάμηνης σύμβασης, ΕΣΠΑ, Κοινωφελούς Προγράμματος). Όλοι είμαστε απαραίτητοι και όλοι έχουμε ισότιμο δικαίωμα στην εργασία. Ας μη λησμονούμε ότι βρισκόμαστε εν δυνάμει στην ίδια θέση προς απόλυση ανά πάσα στιγμή, επομένως ο συνεχής αγώνας για κατάκτηση των εργασιακών μας δικαιωμάτων είναι μονόδρομος.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους, εργαζόμενους του Δήμου Αγίας Παρασκευής σε Γενική Συνέλευση την προσεχή Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017 και ώρα 13:30, στο Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής, ώστε να μιλήσουμε για όλα τα θέματα που μας αφορούν».
Συμβασιούχοι και μόνιμοι παλεύουμε μαζί για το δικαίωμα στην εργασία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ