Νοσηλευτής στο πλευρό του μικρού μαθητή.

0

Με ανακοίνωση ο δήμαρχος Αγ. Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την άμεση ανταπόκριση των υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων να καλύψει με σχολικό νοσηλευτή την ανάγκη που είχε μικρός μαθητής της Αγίας Παρασκευής.
Ο κ. Σταθόπουλος στην ανακοίνωση του, τονίζει επίσης τη στήριξη της Δημοτικής αρχής, από την πρώτη στιγμή, στο αίτημα του Συλλόγου Γονέων του σχολείου, της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και άλλων φορέων της πόλης, καθώς και την άσκηση της αναγκαίας πίεσης προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, τόσο προφορικά, όσο και εγγράφως με το από 19 Σεπτεμβρίου 2017 κοινό έγγραφο του ιδίου και του Αντιδημάρχου Παιδείας Πάνου Γκόνη προς το Υπουργείο Παιδείας.
Παράλληλα ο δήμαρχος ευχαριστεί τον κ. Χ. Λόντο, Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Αττικής και ιδιαίτερα τον κ. Π. Κασσιανό, Διευθυντή Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας, για την ευαισθησία που έδειξαν με την άμεση ανταπόκρισή τους στο εν λόγω αίτημα, αποδεικνύοντας ότι η παροχή ίσων ευκαιριών προς όλους τους μαθητές δεν μπορεί και δεν πρέπει να μένει μόνο στα λόγια.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ