Ξεκίνησαν οι αιτήσεις στο ΕΣΠΑ για τους Παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

0
Εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς
Εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς

Οι Παιδικοί Σταθμοί Αγίας Παρασκευής ενημερώνουν τους γονείς ότι ξεκίνησε την Τετάρτη 24 Μαΐου η υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ«Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής»της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης –ΕΕΤΑΑ, για την δωρεάν ένταξη βρεφών και νηπίων σε βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Δικαιούχοι είναι όλοι οι γονείς (με μόνη εξαίρεση τις μητέρες δημοσίους υπαλλήλους) με:
· 1 παιδί & ετήσιο οικογενειακό εισόδημα έως 27.000 €.
· 2 παιδιά & ετήσιο οικογενειακό εισόδημα έως 30.000 €.
· 3 παιδιά & ετήσιο οικογενειακό εισόδημα έως 33.000 €.
· 4 παιδιά & ετήσιο οικογενειακό εισόδημα έως 35.000 €.

ΠΡΟΣΟΧΗ
Οι γονείς που έχουν ετήσιο οικογενειακό εισόδημα έως 18000 € και έχουν έτσι το δικαίωμα, που τους παρέχουν οι ΠΑΙΣΔΑΠ, για δωρεάν φιλοξενίας παιδιών τους στους σταθμούς, πρέπει οπωσδήποτε όλοι (με εξαίρεση τις μητέρες δημοσίους υπαλλήλους) να υποβάλουν αίτηση στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ της ΕΕΤΑΑ. Σε διαφορετική περίπτωση θα κληθούν καταβάλλουν 30 € μηνιαίως ανά παιδί.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.eetaa.gr και οι γονείς πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίσουν:
– Την Πράξη Προσδιορισμού Φόρου για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν από 1/1 έως 31/12/2016,που σημαίνει ότι πρέπει να έχουν υποβάλει την φορολογική τους δήλωσηέτους 2016.
– Το προσωπικό ΑΦΜ και τον προσωπικό ΑΜΚΑ, καθώς και τον ΑΜΚΑ των παιδιών τους για τα οποία θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση τους.
Η Διοικητική Υπηρεσία των Παιδικών Σταθμών Δήμου Αγίας Παρασκευής (Λεωφ. Μεσογείων 405, 2ος όροφος- τηλ: 210 6391703) θα παρέχει και φέτος στους δικαιούχους γονείς της πόλης ενημέρωση αλλά και υποστήριξη, εφόσον χρειάζονται, προκειμένου να υποβάλουν όλοι την αίτηση τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ