Ξεκινούν τα προγράμματα «Μαζικού Αθλητισμού»

0
paodap

2)    Τα μαθήματα στα Εργαστήρια Τέχνης (παιδικό και ενηλίκων) θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου 2014. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται για εγγραφή και καταβολή του ποσού της εγγραφής στην Γραμματεία των Εργαστηρίων, οδός Σπάρτης 1 (πρώην Στρατόπεδο Σπυρούδη) από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9.00π.μ. έως 9.00μ.μ.
3)    Τα μαθήματα στο Δημοτικό Ωδείο θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 22α Σεπτεμβρίου 2014. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται για εγγραφή και καταβολή του ποσού της εγγραφής στην Γραμματεία του Ωδείου, οδός Λάδωνος 5, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες  5.00μ.μ. έως 9.00μ.μ.
4)    Η Μεικτή Χορωδία θα ξεκινήσει τις πρόβες την Πέμπτη 18η Σεπτεμβρίου 2014.
5)    Τα μαθήματα του Λαϊκού Πανεπιστημίου θα ξεκινήσουν την Τρίτη 21η Οκτωβρίου 2014 και ώρα 5.00μ.μ. με 8.00μ.μ, στο Αμφιθέατρου του 2ου Γυμνάσιου Αγίας Παρασκευής (Νεαπόλεως 5)(πληροφορίες και πρόγραμμα στον ΠΑΟΔΑΠ)

Τέλος, επισημαίνεται ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού, το οποίο θα συνεδριάσει την ερχόμενη εβδομάδα, θα αποφασίσει και ανακοινώσει το οριστικό πρόγραμμα καθώς και το ύψος της οικονομικής συμμετοχής των δημοτών στα προγράμματα αθλητισμού καθώς και στα μαθήματα των Εργαστηρίων Τέχνης και του Ωδείου, λαμβανομένης υπόψη της οικονομικής συγκυρίας και της μείωσης των εισοδημάτων των δημοτών

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση