Οι Δήμαρχοι του Βόρειου Τομέα Αττικής συναντήθηκαν με τον Υπουργό Νίκο Τόσκα.

0
Στη συνάντηση της 27ης Ιουνίου 2018, των Δημάρχων του Βόρειου Τομέα της Αθήνας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, για θέματα ασφάλειας των περιοχών , μετείχε ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, συνοδευόμενος από τον σύμβουλο του Δήμου για θέματα Πολιτικής Προστασίας Λουκά Ασημάκη, Υποπτέραρχο (ε.α.).

Στη συζήτηση ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής έθεσε θέματα περιπολιών, παραβατικότητας, φύλαξης χώρων, έξαρσης κλοπών τελευταία και εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Στη συνάντηση μετείχαν επίσης οι Δήμαρχοι Ηρακλείου Νικόλαος Μπάμπαλος, Πεύκης-Λυκόβρυσης Τάσος Μαυρίδης, Μεταμόρφωσης Μιλτιάδης Καρπέτας , Νέας Ιωνίας Ηρακλής Γκότσης, Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου, Παπάγου-Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, Φιλοθέης-Ψυχικού Παντελής Ξυριδάκης και Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος και οι Αναπληρωτές Δήμαρχοι Αμαρουσίου Σπυρίδων Σταθούλης, Βριλησσίων Κων/νος Βαφειάδης, και Κηφισιάς Μιχάλης Καυγαλάκης.
Από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μετείχε ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης και η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας με επικεφαλής τον Αρχηγό του Σώματος, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβάλα.

Η πορεία υλοποίησης των δράσεων της Ελληνικής Αστυνομίας που θα ξεκινήσουν άμεσα, όπως η ενίσχυση των περιπολιών μοτοσικλετιστών της «ΔΙΑΣ» και η συνέχιση τους καθ όλη τη διάρκεια της νύχτας και η διάθεση περιπολικών για 24/ωρη περιπολία, θα εξεταστεί σε νέα σύσκεψη στις αρχές Αυγούστου.

Απάντηση