Οι εκδηλώσεις του ΚΑΠΗ Αγίας Παρασκευής για τον Δεκέμβριο.

0

Από τη διοίκηση του ΚΑΠΗ Αγ. Παρασκευής ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τον Δεκέμβριο 2017, το οποίο έχει ως εξής:

* Κυριακή 3 Δεκεμβρίου: Η Επιτροπή Εκπροσώπων Μελών του ΚΑΠΗ διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στην Αμφίκλεια – Πολύδροσο – Χάνι της Γραβιάς.
* Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, 10:00 πμ – 11:30 πμ στο Β’ ΚΑΠΗ (Μπουμπουλίνας 15, Τσακός): Η ομάδα ζεύξης και αλληλεγγύης μεταξύ των γενεών του ΚΑΠΗ και τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού της οδού Βορρά, θα στολίσουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.
* Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, 09:00 πμ – 1:00 μμ στο Α’ ΚΑΠΗ (Γούναρη 30, Κοντόπευκο) και στο Β’ ΚΑΠΗ: Δωρεάν δερματολογικός έλεγχος για σπίλους, μελαγχρωματικές αλλοιώσεις, δερματοπάθειες και άλλες φλεγμονές του δέρματος από τις ιατρούς κ. Θεοφιλοπούλου και κ. Καρυστινού.
* Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου Α’ και Β’ ΚΑΠΗ: Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Εισοδίων της Θεοτόκου και στη συνέχεια περίπατος στον Ωρωπό για γεύμα, γλέντι και χορό.
* Κυριακή 17 Δεκεμβρίου: Τα ΚΑΠΗ θα παρακολουθήσουν Θεατρική παράσταση «Γδύστε τη μαμά» στο θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος. Παίζουν οι ηθοποιοί: Στ. Σβίγκος, Δημ. Μακαλιάς, Πηνελ. Αναστασοπούλου, Σωκρ. Πατσίκας. Στο ρόλο της μαμάς η Πηνελόπη Πιτσούλη.
* Δευτέρα 18 και Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, 9:00πμ – 6:00μμ, Α’ ΚΑΠΗ και Β’ ΚΑΠΗ αντίστοιχα: Χριστουγεννιάτικες εορταγορές με είδη που κατασκεύασαν οι ομάδες Χειροτεχνίας, Εργοχείρου και Ζαχαροπλαστικής.
* Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, 6:30μμ, στο Β’ ΚΑΠΗ: Μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στον Μιχάλη Σουγιούλ με τίτλο «Αγάπης Λόγια».
* Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, 8:00πμ – 9:00 πμ, στο Α’ ΚΑΠΗ: Εξέταση σακχάρου αίματος για προληπτικό έλεγχο. Όσοι ενδιαφέρονται, παρακαλούνται να είναι νηστικοί.