Οι μάσκες πέφτουν – οι υμνητές του κρατικού αυταρχισμού και της αστυνομοκρατίας αποκαλύπτονται

0
fisaei kontra logo

Εμείς, ως «Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή» έχουμε πάρει ήδη σαφή θέση για τον αγώνα του Νίκου Ρωμανού με σχετική ανακοίνωσή μας. Δε μας εκπλήσσει που οι ως άνω τοπικοί παράγοντες βγάζουν όλο το μίσος και την εκδικητικότητά τους απέναντί σε ένα νέο παιδί που δε ζήτησε παρά το αυτονόητο και με τη γενναία και ανυποχώρητη στάση του έχει ξεμπροστιάσει ένα ολόκληρο σύστημα.
Ούτε όμως και το ότι θυμήθηκαν τη «νομιμότητα» οι τοπικοί θιασώτες του αυταρχικού κράτους και της αστυνομοκρατίας στην περίπτωση του Ρωμανού και της βίαιης εκκένωσης του Δημαρχείου από τα ΜΑΤ μας εκπλήσσει. Βλέπετε, στους Λαυρεντιάδηδες, τους Κοντομηνάδες, τους Ρέστηδες, τους Πάλληδες, τους Φλώρους και τους Μηλιώνηδες, που έχουν καταληστέψει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ με διάφορες μεθόδους, όχι μόνο δεν τους πειράζει, αλλά τους στηρίζουν κιόλας, αφού κατ’ αυτούς είναι ευυπόληπτοι ιδιώτες επενδυτές που θα φέρουν την ανάπτυξη.
Όσο για τον «πόνο» τους για τους πολίτες που «ταλαιπωρούνται» μας προκάλεσε δάκρυα συγκίνησης. Φυσικά δεν εννοούσαν τους πολίτες που στοιβάζονται στα γραφεία του ΟΑΕΔ, που τρέμουν μήπως χάσουν τα σπίτια τους, που δεν έχουν στοιχειώδη ασφάλιση κλπ. Αυτοί δεν απασχολούν τους ευαίσθητους κυρίους.   
Συνοψίζοντας, ΑΠΟΧΩΡΉΣΑΜΕ από αυτήν τη συζήτηση δηλώνοντας στεκόμαστε δίπλα στην κατάληψη του Δημαρχείου, όπως και σε κάθε άλλη πρωτοβουλία αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό και τα δίκαια αιτήματά του, απ’ άκρη σ’ άκρη της Ελλάδας. Καθιστούμε εκ των προτέρων πολιτικά υπεύθυνους και ηθικούς αυτουργούς του όποιου επεισοδίου προκληθεί, της όποιας σύλληψης, προσαγωγής ή βιαιοπραγίας ενάντια σε οποιονδήποτε, σε περίπτωση επιχείρησης βίαιης εκκένωσης του Δημαρχείου από την Αστυνομία, τους εκπροσώπους των τριών ως άνω αναφερόμενων παρατάξεων, αλλά και τον ίδιο τον Δήμαρχο, ο οποίος, αν μη τι άλλο, αν ανεχτεί τέτοια εξέλιξη, είναι αυτονόητο ότι ουσιαστικά συναινεί σιωπηρά. Δηλώνουμε ότι θα είμαστε παρόντες να στηρίξουμε και εμπράκτως τους  αγωνιστές ενάντια στην κρατική βία και ότι όποιος ενστερνίζεται και καταφεύγει σε τέτοιες πρακτικές θα μας βρίσκει απέναντί του.
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ Ν. ΡΩΜΑΝΟΥ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση