Οι περιπέτειες της μικρής Αννούλας με τα φώτα

0
annoula

Νύχτα-λοιπόν- δεύτερη: Ε ρε γαμώτο μου, και νόμιζα πως πιάνει εμβέλεια συγκεκριμένη και μάλλον δε με έπιασε τώρα για αυτό δεν άναψε το φώς? Τι παίζει? ..λες να το μάτιασα? Κρίμα..αλλά ΟΚ φτάνω όπου να ναι σπίτι, τι στην ευχή!
Νύχτα τρίτη: πάλι τα ίδια ρε γαμώτο μου! Ααα άναψε τώρα που πέρασε το αμάξι! Λές να έχω αδυνατίσει τόσο? Αφού η ζυγαριά δείχνει πιο πάνω! Βέβαια ΟΚ πάω και γυμναστήριο οπότε μετράει κι αυτό..Ωπ αυτός μπροστά ποιος είναι ..έσβησε και το φώς και δε βλέπω.. καλόοο μου φαίνεται!
Νύχτα τέταρτη: Ότι τι? Περπατάω βράδυ για το σπίτι μου και είναι ΟΛΑ τα φώτα σβηστά? Χάλασε το φωτοκύτταρο? Ρε συ λες να μη του έχουν σετάρει καλά την ευαισθησία κίνησης?

 Απόγευμα με φίλους:
Ρε παιδιά? Πόσο τέλειο είναι που έχουν βάλει φωτοκύτταρα στα φώτα της περιοχής!
….
Αννούλα… απλά τα καλώδια τον έχουν πάρει και όποτε περνάει κανένα αμάξι ανάβουν τα φώτα..

FAIL!
Και καταρχήν ΟΚ, δεν έχουμε λεφτά γιατί μαζί τα φάγαμε και τα λοιπά..αλλά όποτε έχεις μια χαλασμένη λάμπα, γιατί έχεις, γιατί να μην την αντικαθιστάς με μια πιο eco-φιλική λάμπα να καίει λιγότερα στο λογαριασμό, να καίει και λιγότερο μαζούτ στην Μεγαλόπολη? Και δε σου ζητάω LED Και ιστορίες γιατί το ξέρω πως λεφτά υπάρχουν (βλέπε κάτι πράσινα ταμία που εσύ κι εγώ έχουμε πληρώσει φίλε αναγνώστη) και μπορεί να είσαι στη λίστα αναμονής ως περιοχή, αλλά μέχρι να πάρεις το πράσινο LED φως για το έργο, γιατί τουλάχιστον δεν βγάζεις αυτές τις αναθεματισμένες λάμπες High QE ή τις άλλες του νατρίου που νιώθω λες και είμαι σε θερμοκοιτίδα να βάλεις λάμπες οικονομίας μπας και ηρεμήσει λίγο η τσέπη μας και δούμε κιόλας τη διαδρομή για το σπίτι!
Εν πάση περιπτώσει εγώ μια φορά κυκλοφορώ με φακό γιατί το σκηνικό να γυρνώ σπίτι και να πετυχαίνω γκομενάκι στο δρόμο και εκείνη τη στιγμή να σβήνει το φως λόγω κακής επαφής των καλωδίων δε θέλω να το ξαναζήσω! Μου κόβεται την τύχη ρε παιδιά!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση