Οι συγγραφείς της πόλης μας, σας περιμένουν στη Δημοτική Βιβλιοθήκη «Αλέκος Κοντόπουλος».

0

Συνεχίζονται, όπως κάθε άνοιξη τα τελευταία τρία χρόνια, στη Δημοτική της Αγ. Παρασκευής που στεγάζεται στο σπίτι –μουσείο του Αλέκου Κοντόπουλου, στην ομώνυμη οδό, οι συναντήσεις συγγραφέων που ζουν στην πόλη μας με τους συμπολίτες μας σε μια προσπάθεια καλύτερης προσέγγισης στο έργο τους.

Οι συναντήσεις που αρχίζουν στις 7.30, ξεκινούν την Δευτέρα 7 Μαΐου 2018 με την Ήρα Παπαστόλου, η οποία θα παρουσιάσει το βιβλίο της «Χαρακτήρες και επαγγέλματα».
Στη συνέχεια η Ευδοκία Σταυρίδου θα παρουσιάσει το βιβλίο της «Κάποτε στη Μυτιλήνη : μια αληθινή ιστορία, μυθιστόρημα»,Τετάρτη 9 Μαΐου 2018, η Κέλλυ Κουναλάκη θα παρουσιάσει τη Δευτέρα 14 Μαΐου 2018 το βιβλίο της με τίτλο «Το ταίρι».
Την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018 η Μαίρη Δεμέναγα θα παρουσιάσει το βιβλίο της «Η Ινδία με άλλα μάτια», η Ελένη Τζατζιμάκη την Δευτέρα 21 Μαίου 2018 θα παρουσιάσει το βιβλίο της« Το παράδοξο των διδύμων : ένα ποιητικό transcription στον Γιώργο Χειμωνά» και ο κύκλος αυτός των συναντήσεων θα κλείσει την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 με την Εύα Σολδάτου να παρουσιάζει το βιβλίο της «Ένα ταξίδι με το όνομα Ζωή…: όταν τα μωρά αισθάνονται και…εξομολογούνται».

Απάντηση