Ολοκληρώθηκε η Α΄ Περίοδος του καλοκαιρινού CAMP για παιδιά, του ΠΑΟΔΑΠ Αγίας Παρασκευής

0

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή παιδιών ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017 με μια όμορφη γιορτή η Α΄ περίοδος του Summer Camp 2017 που διοργανώνει και φέτος, στις πλήρως ασφαλείς και αδειοδοτημένες αθλητικές εγκαταστάσεις τις οδού Νότου, ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Αγίας Παρασκευής-ΠΑΟΔΑΠ, για τα παιδιά της πόλης από 5 έως 14 ετών.
Το πρόγραμμα της γιορτής περιλάμβανε παρουσίαση επιδείξεων ρυθμικής γυμναστικής και μοντέρνων χορών που είχαν ετοιμάσει από μόνα τους τα παιδιά, βραβεύσεις με αναμνηστικά διπλώματα των παιδιών που διακρίθηκαν στα αγωνίσματα του Στίβου, της Τοξοβολίας, του Ποδοσφαίρου, του Βόλεϊ, του Μπάσκετ, του Τένις και του Badminton καθώς και απονομή αναμνηστικών μεταλλίων σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν την Α΄ Περίοδο του SUMMER CAMP.
Στη γιορτή παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος και ο Πρόεδρος του Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. Σωτήρης Παπαμιχαήλ οι οποίοι απένειμαν διπλώματα και μετάλλια στα παιδιά και συνεχάρησαν τους Γυμναστές τους Παιδαγωγούς και τους εργαζόμενους του ΠΑΟΔΑΠ για άρτια διοργάνωση και διεξαγωγή του προγράμματος.
Το πρόγραμμα συνεχίζεται σε τρεις ακόμη περιόδους ως εξής:
2η περίοδος: 03/07 έως 14/07
3η περίοδος: 17/07 έως 28/07
4η περίοδος: 28/08 έως 08/09/2017.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ