Οριστικές Άδειες Λειτουργίας έλαβαν με σχετικές αποφάσεις (80957/30405/20.10.2016 και 80961/30408/20.10.2016) της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής οι ακόλουθες αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Αγίας Παρασκευής όπως ενημερώνει αντίστοιχο Δελτίο Τύπου: 1. Κλειστό Γυμναστήριο Αιγαίου Πελάγους και Νότου για προπονήσεις και αγώνες Καλαθοσφαίρισης (Μπάσκετ), Πετοσφαίρισης (Βόλεϊ) και Ποδόσφαιρο Σάλας 5 Χ 5.
2. Ανοικτά Γήπεδα Αντισφαίρισης (Τένις) Αιγαίου Πελάγους και Νότου.
3. Κλειστό Γυμναστήριο Κοντοπεύκου (Δωριαίων 20 και Κανάρη) για προπονήσεις και αγώνες Καλαθοσφαίρισης (Μπάσκετ) και Πετοσφαίρισης (Βόλεϊ).
4. Ανοικτό Γήπεδο Αντισφαίρισης (Τένις) Κοντοπεύκου.
Οι Άδειες χορηγήθηκαν μετά από ενδελεχή έλεγχο της αρμόδιας Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας Αθλητικών Εγκαταστάσεων (Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, Αστυνομία, Πυροσβεστική, αρμόδιος Ιατρός, Γυμναστική Ομοσπονδία, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, Ομοσπονδία Αντισφαίρισης, Καλαθοσφαίρισης, Πετοσφαίρισης, Ποδοσφαίρου Σάλας κλπ) επιβεβαιώνουν το υψηλό επίπεδο συντήρησης και λειτουργίας των εγκαταστάσεων.
Το Γηπέδο Ποδοσφαίρο Αιγαίου Πελάγους και Νότου, έχει λάβει κατόπιν Ελέγχου της Επιτροπής (5.10.2016), Προσωρινή Άδεια Λειτουργίας έως την 5η Δεκεμβρίου 2016, με συγκεκριμένο αριθμό θεατών, ώστε να καλυφθούν και οι νέες απαιτήσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, σε συνέχεια των νέων απαιτήσεων της Αστυνομικής Αρχής, οι οποίες έχουν ήδη καλυφθεί.
Η οργανωμένη, συστηματική και αποτελεσματική προσπάθεια του Δήμου Αγίας Παρασκευής και του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού-ΠΑΟΔΑΠ για την αδειοδότηση όλων των Δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων θα ολοκληρωθεί με τις αδειοδοτήσεις και των εγκαταστάσεων που, όπως και τα Γήπεδα Αντισφαίρισης (Τένις) που ήδη αδειοδοτήθηκαν και ουδέποτε είχαν αδειοδοτηθεί στο παρελθόν.
Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και ο ΠΑΟΔΑΠ βεβαιώνουν ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις είναι απολύτως ασφαλείς και κατάλληλες για άθληση, προπόνηση και αγώνες.