Ορκωμοσία νέων μονίμων υπαλλήλων στον Δήμο Αγίας Παρασκευής.

0

Ορκίστηκαν την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017 ενώπιον του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλου ως μόνιμοι υπάλληλοι του Δήμου οι εξής υπάλληλοι: Κ. Πάνενας ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών-Συγκοινωνιολόγων, Στ. Κουλουμπέρη ΤΕ Μηχανικών Έργων Υποδομής και Θ. Μαυρίδης ΥΕ Φυλάκων –Νυχτοφυλάκων.
Οι τρεις νέοι υπάλληλοι πέτυχαν στο διαγωνισμό 2008 του ΑΣΕΠ και οι διορισμοί τους εγκρίθηκαν με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, στην οποία ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, με πρωτοβουλία του πρ. Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών Κ. Χατζηανδρέου, διεκδίκησε και πέτυχε να συμπεριληφθούν όλοι οι επιτυχόντες στον Δήμο μας και στα Νομικά του Πρόσωπα και όχι μόνο όσοι ήδη εργάζονταν με βάση τους σχετικούς προσωρινούς πίνακες. Με τις νέες προσλήψεις ενισχύονται σημαντικά οι υποστελεχομένες Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου.
Στους τρεις υπαλλήλους του Δήμου ευχήθηκαν καλή σταδιοδρομία ο Δήμαρχος, η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ελισ. Πετσατώδη, ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρ. Αντιδημάρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Κ. Χατζηανδρέου και ο Γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου-ΣΕΔΑΠ Ζ. Αγιοβλασίτης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ