Ο Αλέξης Μουστόγιαννης παρουσίασε τη δομή και τους τομεάρχες της παράταξης “Μια γενιά Μπροστά”

0
alba 02

Ο κ. Μουστόγιαννης ξεκίνησε παρουσιάζοντας τη νομική σύμβουλο της παράταξης Εβίνα Γιακουμάτου, κόρη του επί πολλών ετών Υπουργού της Νέας Δημοκρατίας Γεράσιμου Γιακουμάτου η οποία δήλωσε ότι θα στηρίξει με όλες τις δυνάμεις της την νεοσύστατη παράταξη γιατί διακρίνει νέους ανθρώπους, όχι μόνο ηλικιακά αλλά και πολιτικά, με πάθος και όρεξη, έτοιμους να «δώσουν» στην πόλη.
Στη συνέχεια ο υποψήφιος δήμαρχος παρουσίασε τους οικονομολόγους Ανδρέα Λαγοδήμο και Παναγιώτη Κοκοβίνη ως υπεύθυνους τομεάρχες των οικονομικών, τομέας που για τον Αλέξη Μουστόγιαννη όπως δήλωσε αποτελεί το «Νούμερο ένα».
Οι κύριοι Λαγοδήμος και Κοκοβίνης δήλωσαν ότι είναι υπέρ του ελέγχου των οικονομικών του Δήμου από ορκωτούς ελεγκτές λογιστές, ότι η πόλη της Αγίας Παρασκευής χρειάζεται ανάπτυξη σε ότι αφορά την αναζοπύρωση της αγοράς και ιδιαίτερα του κεντρικότερου δρόμου, την Αγίου Ιωάννου και όπως ενημερωθήκαμε στην φετινή ψήφιση του προϋπολογισμούαπό την παράταξή τους δεν θα υπάρξει μόνο πολιτική τοποθέτηση αλλά και αντίστοιχη οικονομική με προτάσεις. 

 manos kappos
 Μάνος Κάππος Εκπρόσωπος Τύπου υποψήφιος Δημ. Σύμβουλος
 alba 01
 Η Εβίνα Γιακουμάτου νομική σύμβουλος της παράταξης

Συμπληρώνοντας ο κ. Μουστόγιαννης δήλωσε ότι οι δύο τομεάρχες θα είναι υπεύθυνοι και για τα οικονομικά της παράταξης ακολουθώντας πιστά τη νομοθεσία που ισχύει για τις δημοτικές εκλογές και υποστήριξε ότι στην παράταξη «Μια γενιά μπροστά» θα υπάρχει πλήρη διαφάνεια σε αντίθεση με την παράταξη του Βασίλη Ζορμπά που της επιβλήθηκε πρόστιμο 21.000 ευρώ για παρατυπίες στον προεκλογικό αγώνα του 2010.
Στον τομέα της επιχειρηματικότητας υπεύθυνος θα είναι ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος είναι και επιχειρηματίας του υγειονομικού καταστήματος Dodo’s ενώ στον τομέα του Αθλητισμού τομεάρχης θα είναι ο κ. Γιώργος Λαγοδήμος που διατέλεσε και προσωπικός σύμβουλος του κ. Μουστόγιαννη στον ΠΑΟΔΑΠ όταν ο τελευταίος ήταν πρόεδρος.
Υπεύθυνος τομεάρχης οργανωτικού της παράταξης ανακοινώθηκε ο κ. Νίκος Καλούδης ενώ για τον Πολιτισμό η κ. Ντομένικα Μαντέλη, πρώην υποψήφια με τον Βασίλη Γιαννακόπουλο το 2006, που αποφάσισε να συνταχθεί με τον Αλέξη Μουστόγιαννη και να διεκδικήσει την ψήφο του λαού στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου δηλώνοντας ότι η Αγία Παρασκευή έχει άμεση ανάγκη από ένα Πολιτιστικό χώρο, ότι στην παράταξη υπάρχει ενθουσιασμός και δυνατότητες εξέλιξης και ότι στόχος τους είναι να δώσουν μία νέα πνοή στην πόλη διότι ο πολίτης είναι απογοητευμένος από το παλιό, σαθρό πολιτικό προσωπικό.

 manteli
 Ντομένικα Μαντέλη Υπεύθυνη Πολιτισμού υποψήφια Δημ. Σύμβουλος
 lagodimos giorgos
 Γιώργος Λαγοδήμος Υπεύθυνος Αθλητισμού υποψήφιος Δημ. Σύμβουλος

Τους δύο τελευταίους τομείς, ο πρώτος της Καθημερινότητας του Πολίτη και ο δεύτερος του Περιβάλλοντος και της Προστασίας των ζώων θα αναλάβουν αντίστοιχα οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Θάνος Λιώτος και Φιλίππα Σαραντοπούλου.
Για την Καθημερινότητα του Πολίτη ο κ. Λιώτος ανέφερε ότι θα επισκεφτούν όλους τους συλλόγους των περιοχών με σκοπό να μάθουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και με αυτόν τον άξονα θα δημιουργηθεί και το πρόγραμμα της παράταξης, το οποίο θα δημοσιοποιηθεί ενάμιση μήνα περίπου πριν από τις εκλογές.
Η κ. Σαραντοπούλου για τον τομέα του Περιβάλλοντος και της Προστασίας των ζώων δήλωσε ότι τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχει σωστή ενημέρωση των πολιτών γιατί δεν πραγματοποιούνται εκδηλώσεις ώστε να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος ούτε και προγράμματα όπως για παράδειγμα αυτά που απευθύνονται στους ιδιοκτήτες σκύλων.
Τέλος, τους τομείς Παιδείας και Προγραμμάτων ΕΣΠΑ θα αναλάβει ο ίδιος ο επικεφαλής της παράταξης Αλέξης Μουστόγιαννης ο οποίος όπως μας ενημέρωσε θα θέσει στο μέλλον, στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου τους τομεάρχες της παράταξης ως ειδικούς αγορητές να εισάγουν θέματα με προτάσεις, ανάλογα το ζήτημα που θα προκύπτει.

 filippa
 Φιλίππα Σαραντοπούλου υπεύθυνη Περιβάλλοντος υποψήφια Δημ. Σύμβουλος
 kostas anagnvstopoulos
 Κώστας Αναγνωστόπουλος Υπεύθυνος επιχειρηματικότητας υποψήφιος Δημ. Σύμβουλος

Επιπλέον ο κ. Μουστόγιαννης υποστήριξε ότι ο ίδιος και όλα τα στελέχη της παράταξής του από την προσπάθεια που θα καταβάλλουν για τις εκλογές του Μαΐου δεν έχουν να χάσουν απολύτως τίποτα εν αντιθέσει με «άλλους» και αναφέρθηκε στις πιέσεις που δέχεται να πάει «κάτω από άλλους» θέλοντας να απαντήσει ότι δεν πρόκειται να «πουλήσει» ποτέ τους ανθρώπους που τον στηρίζουν.
Ο Αλέξης Μουστόγιαννης δήλωσε ότι η παράταξη «Μια γενιά μπροστά» έχει ήδη 51 υποψηφίους και ότι το ψηφοδέλτιο θα είναι ποιοτικά το καλύτερο γιατί υπάρχουν στελέχη που γνωρίζουν το αντικείμενο που έχουν αναλάβει, ότι η ομοψυχία είναι η δύναμή τους, ότι θα κινηθούν διαφορετικά από κάθε άλλη παράταξη προεκλογικά και ότι η παράταξη απαρτίζεται από άτομα όλου του πολιτικού φάσματος εκτός της Χρυσής Αυγής.

 liwtos
 Θάνος Λιώτος υπεύθυνος καθημερινότητας του πολίτη υποψήφιος Δημ. Σύμβουλος
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση