Ο Βασίλης Ζορμπάς ενάντια στη νόμιμη λειτουργία του “Σινέ – Σχολείο” και η “ανυπακοή” του Διονύση Λέκκα.

0
papamixail

“Η σημερινή (25.5.2015) ομόφωνη εγκριση από την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ του Δήμου μας της αίτησης του ΠΑΟΔΑΠ για προέγκριση ιδρυσης θερινού κινηματογράφου, στον γνωστό σε ολους υπαίθριο χώρο παραστάσεων στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο «ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΤΣΗΣ» (πρώην Στρατόπεδο Σπυρούδη), αποτελεί την εναρκτήρια απόφαση για την απόκτηση ενός πλήρως και νομίμως αδειοδοτημένου υπαίθριου δημοτικού χώρου προβολών και παραστάσεων.
Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της Επιτροπής (Πετσατώδη Ε. Πρόεδρος, Λέκκας Δ., Λογοθέτης Ι.,Παπαγεωργίου Σ., Χατζηανδρέου Κ.), τα οποία συνέβαλαν αποφασιστικά και μαζί με τον γράφοντα υπερψήφισαν την αρτια εισήγηση των Υπηρεσιών.
Ιδιαιτέρως ευχαριστώ το μέλος της Επιτροπής, δημοτικό σύμβουλο κ.Δ.Λέκκα, ο οποίος υπερψήφισε την εισήγηση, παρά την συμπεριφορά του πρώην Δημάρχου κ.Β.Ζορμπά, ο οποίος αιφνιδίως ενεφανίσθη κατά τη συνεδρίαση και … υπέδειξε στον κ.Λέκκα την μη υπερψήφιση, χωρίς βεβαίως να εισακουσθεί.
Ο Δήμος και ο ΠΑΟΔΑΠ βεβαιώνουν ότι παρά τις αντιξοότητες θα καταφέρουν να δώσουν στους συμπολίτες αυτό που δικαιούνται, έναν αψογο και νόμιμο χώρο προβολών και παραστάσεων, στον οποίο την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου θα λειτουργήσει ο ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ «ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ».-      

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση