Ο Γιάννης Σταθόπουλος δίπλα στους επαγγελματίες της Αγίας Παρασκευής

0
stathopoulos 2010

1)  Η δημιουργία Επαγγελματικού Οδηγού στην Ιστοσελίδα του Δήμου,
2)  Η μελέτη εφαρμογής Ελεγχόμενης Στάθμευσης (που να διευκολύνει την πρόσβαση στα καταστήματα),
3)  Η αντιμετώπιση παραεμπορίου ενόψει Χριστουγέννων,
4)  Οι ρυθμιστικές παρεμβάσεις για τις εμποροπανηγύρεις,
5)  Η εφαρμογή των κανόνων για τις διαφημιστικές πινακίδες κα.
Επίσης συμφωνήθηκε η διοργάνωση στην Αγία Παρασκευή, στις 8-12-14, κοινής εκδήλωσης του Δήμου, της ΕΝΕΒΑΠ και της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ).
Στο τέλος της συζήτησης ο Δήμαρχος εξέφρασε τη στήριξη της Δημοτικής Αρχής στη θέση της Ένωσης να μην ανοίγουν τα καταστήματα τις Κυριακές, ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα διάθεσης χώρου του Δήμου για τις συνεδριάσεις του ΔΣ της Ένωσης και ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της για τη συνεργασία. Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της ΕΝΕΒΑΠ ευχαρίστησαν το Δήμαρχο για τη συνάντηση, την ενημέρωση και την κατανόηση καθώς επίσης και για την επιλογή της Δημοτικής Αρχής  να εκπροσωπείται η Ένωση στην Δημοτική Επιτροπή Παιδείας.
Στη  συνάντηση συμμετείχαν εκ μέρους του Δήμου οι Αντιδήμαρχοι Τεχνικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Ελ. Πετσατώδη και Σπ. Παπαγεωργίου, ο Γ.Γ. του Δήμου Στ. Κασαπίδης και για θέματα αρμοδιότητας τους Προϊστάμενοι υπηρεσιών. Την Ένωση εκπροσώπησαν οι Γερ. Χάρχαρος, Ζ. Καραγιώργος, Δ. Ματζανά, Ε. Πέπονας και Β. Τσαγκάρης.

Απάντηση