Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στην Αγία Παρασκευή!

0

Την Αγία Παρασκευή επισκέφθηκε ο Παναγνώτης Γιαννάκης με αφορμή την γιορτή λήξης των αγωνιστικών τμημάτων του ΓΣΑΠ. Σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει τα εξής:

Σε ένα «γεμάτο» Κοντόπευκο, με την παρουσία του «δράκου» του Ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτη Γιαννάκη, ο Σύλλογός μας γιόρτασε τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου της ομάδας μας των Γυναικών (Α2 Εθνική) και τις επιτυχίες των αγωνιστικών τμημάτων των υποδομών μας Νεανίδων, Κορασίδων και ΜΙΝΙ. Όπως είπε στην σύντομη ομιλία του ο πρόεδρος του ΓΣΑΠ Γιώργος Καράμπελας

«Όλα τα αγωνιστικά τμήματά μας κατέκτησαν θέση στην πρώτη τετράδα των αντίστοιχων πρωταθλημάτων ή τουρνουά. … Έχουμε υποχρέωση απέναντι στα παιδιά μας να δούμε την φετινή χρονιά όχι ως τέρμα των προσπαθειών μας, αλλά ως εφαλτήριο για παραπέρα αθλητική και πνευματική πρόοδο.

Για περισσότερη αθλητική παιδεία, για μεγαλύτερη αγωνιστική άνοδο, για το χτίσιμο μιας πραγματικά αθλητικής κουλτούρας, για την πλήρη αξιοποίηση του ιστορικού φορτίου που κουβαλάει στις πλάτες του ο Σύλλογός μας.»

Πριν τις βραβεύσεις διεξήχθη φιλικός αγώνας των μίνι μας με την αντίστοιχη ομάδα του ΑΟ Προφήτη Ηλία.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος απένειμε τιμητική πλακέτα στον Παναγιώτη Γιαννάκη εκ μέρους όλων των γονέων και των αθλητριών του ΓΣΑΠ, ενώ ο κ. Γιαννάκης απένειμε τιμητικές πλακέτες στους προπονητές του ΓΣΑΠ Πέτρο Αναγνωστόπουλο, Γιάννη Στρατάκο και Μάρθα Αργυρίου.

Τιμητική πλακέτα απένειμε στο πρόεδρο του ΑΟ Προφήτη Ηλία κ. Αλέξη Παπαχρήστου, ο πρόεδρος του ΓΣΑΠ Γιώργος Καράμπελας για το «ευ αγωνίζεσθε» της ομάδας του.

Την σύντομη ,αλλά μεστή νοημάτων ομιλία του, ο Παναγιώτης Γιαννάκης τελείωσε ως εξής:

«Να χαίρεστε τα παιδιά σας. Είναι μεγάλη υπόθεση να τα βλέπετε να προσπαθούν μέσα στον πιο αντικειμενικό χώρο της ζωής, τον αθλητικό χώρο. Μέσα σ’ αυτόν δεν παίζει ρόλο ούτε το χρώμα σου, ούτε το επίθετό σου, ούτε η καταγωγή σου, ούτε το ύψος σου, ούτε το βάρος σου. Δουλεύεις, προσπαθείς, ανταμείβεσαι!»

Τιμητικοί έπαινοι απονεμήθηκαν στα ΜΙΝΙ για την πρώτη θέση στο 2ο Όμιλο του Τουρνουά της ΕΣΚΑ, στις κορασίδες για την 4η θέση στο πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας, στις Νεάνιδες για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας και στις Γυναίκες για την κατάκτηση της 4ης θέσης στην Α2 Εθνική Γυναικών.

Επίσης στο ημίχρονο του αγώνα ΓΣΑΠ – ΑΟ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ διεξήχθη ο τελικός του Διαγωνισμού Βολών με νικήτρια από τα ΜΙΝΙ την Μελίνα Κέντρου και από τα τζούνιορς την Άννα-Μαρία Λάγγα.
Η όλη εκδήλωση μεταδόθηκε διαδικτυακά από το Sportshero και την στήριξαν οι κάτωθι εταιρείες, τις οποίες και ευχαριστούμε:

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κ. Ανδρέα Καρτάκη των εκδόσεων PRINTA – ΡΟΕΣ για την ανάληψη της δαπάνης εκτύπωσης του λευκώματος των Νεανίδων, που επιμελήθηκε η Μάρθα Αργυρίου. Επίσης στον κ. Δημήτρη Αλεξάνδρου για τη δωρεάν φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσής μας.

Για την ιστορία ο αγώνας των δύο ομάδων κατέληξε :

ΓΣΑΠ – ΑΟ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ: 72-52
Δεκάλεπτα 22-11, 20-15, 12-9, 18-17
ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος) Πεσκατζίου 6, Γκάνια, Γρίσπου 7, Κλείτσα 11(1), Βαμβακά 9, Πολιτοπούλου 25(4), Κούκη 4, Πετυχάκη Χρ. 2, Αμίτση , Σαπαλίδου 8.
ΑΟ ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑ (Χλιαουτάκης) Αναστασάκου, Δροσοτάκη 9 (2), Σπύρη 2, Τζάρου 2, Νεαρχάκου 23(2), Κουτσοδήμου10, Μουτεβελή, Γουλούμη 2,Κομνηνέλλη, Τσελεπίδου 4, Γιαννοπούλου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση