Ο Σύλλογος Τσακού στο Δημαρχείο του Χολαργού για τον λόφο της περιοχής.

0
sinantiki Tsakou

Συγκεκριμένα το έγγραφο ανάφερε ότι η περιοχή κατακλύζεται πολλές φορές από κλαδιά και μεγάλου όγκου σκουπίδια τα οποία πέραν από ότι θεωρούνται επικίνδυνα για την δημόσια υγεία αποτελούν και αιτία εκδήλωσης πυρκαγιάς. Μάλιστα, κατά την συγκομιδή τους σηκώνεται σκόνη η οποία μόνο επιβλαβής μπορεί να θεωρηθεί για τους περιοίκους όπως και η δυσοσμία που αναδύεται από εκεί.
 Ο αντιδήμαρχος από την πλευρά του ευχαρίστησε τον Σύλλογο για την ευαισθησία του και εξέφρασε την χαρά του για την γνωριμία του αφού είχε γίνει δέκτης πολλών θετικών σχολίων για τη δράση του Συλλόγου. Για την καταγγελία υποστήριξε ότι ο όγκος των κλαδιών δεν είναι τόσο μεγάλο μιας και η συγκομιδή γίνεται δύο φορές εβδομαδιαίως, η δυσοσμία υφίσταται αλλά σε περιορισμένη έκταση και ότι σκουπίδια δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθούν στο συγκεκριμένο χώρο μιας και η διαλογή γίνεται πολύ αυστηρά. Αν όμως κάτι από όλα αυτά δεν ισχύει κάλεσε τον Σύλλογο να αντιδράσει ακόμα και με πιο έντονο τρόπο.
Η συνάντηση έκλεισε με ευχές για αμοιβαία συνεργασία κυρίως κατά την διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου καθώς και για αίσια έκβαση του θέματος της οριοθέτησης των συνόρων των δύο δήμων το οποίο αγγίζει ολόκληρη την περιοχή του Τσακού και φυσικά της Αγίας Παρασκευής.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση