Παναγιώτης Βαβουγυιός: «Εγκατάλειψη του Αη Γιάννη από τη Δημοτική Αρχή».

0

Τη Δημοτική Αρχή του Γιάννη Σταθόπουλου κατηγόρησε για εγκατάλειψη της περιοχής του Αη Γιάννη ο πρόεδρος του εξωραϊστικού συλλόγου «Αη Γιάννης ο Κυνηγός» στην ετήσια κοπή της βασιλόπιτας που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο θέατρο του 2ου Γυμνασίου το πρωινό της Κυριακής 14 Ιανουαρίου 2018.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Παναγιώτης Βαβουγυιός προέβη σε κριτική των πεπραγμένων απέναντι στη Δημοτική Αρχή του Γιάννη Σταθόπουλου, όπως εξάλλου κάνει απέναντι σε κάθε διοίκηση όλα τα χρόνια στα πλαίσια της ετήσιας αυτής εκδήλωσης.

Ο κ. Βαβουγυιός στην ομιλία του εστίασε στην ζήτημα της ανάπλασης της πλατείας του Αη Γιάννη αποκαλύπτοντας ότι είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο προ μηνός και τον μελετητή μιλώντας για τους σχεδιασμούς της διοίκησης.

Ο πρόεδρος του εξωραϊστικού συλλόγου μίλησε θετικά για την εγκατάσταση των υπογειοποιημένων κάδων, ωστόσο κατηγόρησε τη Δημοτική Αρχή για εγκατάλειψη της περιοχής.

Αναλυτικότερα ο κ. Βαβουγυιός στα αρνητικά που σημείωσε στην ομιλία του επεσήμανε το συγκοινωνιακό πρόβλημα που διακατέχει την περιοχή του Αη Γιάννη, την παράνομη στάθμευση που γεννά την ανάγκη για το σχεδιασμό της ελεγχόμενης, αναφέρθηκε σχολαστικά σε σημεία της περιοχής που χρειάζονται οδικούς καθρέπτες και υπενθύμισε ότι ο σύλλογος θέλει να λειτουργούν οι καφετέριες αρκεί αυτές να σέβονται τους περίοικους.

Ο πρόεδρος κατέληξε κάνοντας λόγο για πιέσεις αρχικά προς τη διοίκηση του Αμερικάνικου Κολλεγίου σε ότι αφορά τη δημιουργία υπόγειου πάρκινγκ για τους φοιτητές του ώστε να επιβαρύνεται περισσότερο η πόλη και δευτερευόντως στη διοίκηση της Αττικής Μετρό ώστε να αλλάξει την ονομασία «Αγία Παρασκευή» που συνοδεύει τον ομώνυμο σταθμό στην οδό Χαλανδρίου.

«Οφείλω να πω ότι δεν μου άρεσε το ρήμα εγκαταλείψαμε» είπε με τη σειρά του ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος υπενθυμίζοντας τις εργασίες και τους προγραμματισμούς που γίνονται για την περιοχή.

Την ομιλία του κ. Σταθόπουλου μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ