Παραιτήθηκε ο Φώτης Αλεξόπουλος από τους Ανεξάρτητους Έλληνες

0

 Έδωσα την προσωπική μου μάχη στο Νομό Ηλείας και θέλω για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσω τους πολίτες που με εμπιστεύτηκαν.(2ος Επιλαχών Βουλευτής ).Η σταθερή μου θέση κατά του μνημονίου παραμένει όπως παραμένουν και οι αρχές μου για μια μεγάλη πατριωτική Κεντροδεξιά παράταξη με κοινωνική ευαισθησία. Τάχθηκα στο πλευρό του Πάνου Καμμένου κάτω από άλλες συνθήκες τότε και με άλλες προοπτικές.Ετσι όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση σήμερα , δυστυχώς, δεν με εκφράζει το κίνημα και θέτω τον εαυτό μου εκτός.

 

Ο Πάνος Καμμένος τέθηκε επικεφαλής αυτού του κινήματος, δεσμευόμενος να υλοποιήσει τους πολιτικούς στόχους, απέχοντας και αποκηρύσσοντας παλαιοκομματικές τακτικές και σκοπιμότητες. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε! Υπήρξε ένα τεράστιο έλλειμμα της οργανωτικής δομής, και παραμένει…
Η Πολιτική Πορεία του Κινήματος έτσι όπως λειτουργεί σήμερα δεν με εκφράζει…
Οι συμμαχίες που προσπαθεί να δημιουργήσει ο Πάνος Καμμένος με άλλα κόμματα και άλλα πρόσωπα , με βρίσκουν κάθετα αντίθετο .Όσο για την λειτουργία του κινήματος …. διαπίστωσα, ότι δεν ξεπερνά καν ούτε τα όρια , ενός πολιτικού γραφείου Βουλευτή ..
Παραμένω πιστός στις αξίες και στα ιδανικά που με ώθησαν να πολιτευτώ, υπερήφανος και άφθαρτος από κομματικούς μηχανισμούς.
Η Πολιτική Συνέχεια προϋποθέτει Πολιτική Συνέπεια και με αυτήν επιθυμώ να συνεχίσω.
Μετά Τιμής
ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Μέλος Δ.Σ ΙΝΚΑ/Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος
Υπεύθυνος Γραμματέας για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Αθήνα 26/4/2013

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση