Παρουσίαση των οικονομικών του Δήμου από το δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο

0
stathopoulos 2010

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που καλέσαμε όλες τις παρατάξεις για σημαντικό θέμα του Δήμου.
Στην πρόσκλησή μας ανταποκρίθηκαν οι τέσσερις από τις πέντε παρατάξεις και μάλιστα διά των επικεφαλής Β. Γιαννακόπουλου, Α. Γκιζιώτη, Α. Μουστόγιαννη και Σπ. Αλεξίου. Στη συνάντηση, που διήρκησε επί δίωρο, ήταν επίσης παρόντες η Διευθύντρια και έμπειροι υπάλληλοι της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κ. Κρητικίδης και Ι. Μυλωνάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και ο Δήμαρχος.
Η απουσία από τη σύσκεψη του πρ. Δημάρχου Β. Ζορμπά δεν μας εξέπληξε, καθώς έχει απουσιάσει ήδη από πέντε συνεχείς συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, μέλος της οποίας έχει εκλεγεί. Όμως το να μας κατηγορεί για το γεγονός ότι καλέσαμε για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια σε ενημέρωση από την Οικονομική Υπηρεσία το σύνολο των παρατάξεων, όπως έχουμε υποσχεθεί ότι θα πράττουμε για όλα τα μείζονα ζητήματα του Δήμου, ειλικρινά μας δημιουργεί πολλά ερωτηματικά. Δεν θα τον ακολουθήσουμε στην απαξίωση των θεσμών και των Υπηρεσιών του Δήμου, ούτε στις στείρες αντιπαραθέσεις που επιλέγει προκειμένου να ασκήσει την αντιπαραγωγική και δημαγωγική αντιπολίτευσή του που δεν έχει να προσφέρει τίποτε στην πόλη.
Θα συνεχίσουμε το διάλογο με την κοινωνία, τις παρατάξεις και τις άλλες συλλογικότητες της πόλης με ειλικρινή διάθεση συνεννόησης, ενημέρωσης και όπου επιτυγχάνεται συναίνεσης για το καλό της Αγίας Παρασκευής. Όσον αφορά τα συμπεράσματα της σύσκεψης-ενημέρωσης θα υπάρξει τεκμηριωμένη ανακοίνωση με πλήρη οικονομικά στοιχεία.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση